Kint voltam a kertben amikor egyszer észrevettem,hogy a hátam mögött állt a szomszéd (saját portáján) úgy 10méterre tőlem és rám szegezi a légpuskáját.
Megdöbbentem,bementem. De ő is észrevette,hogy megláttam,mert rögtön leengedte a fegyvert.
Azóta nem volt semmi.
Nem tudom egyáltalán meg-e volt töltve?!
Nem vagyunk jóban,soha nem is voltunk.Ti mit tennétek?
Tehetsz, de ha nincs rá tanúd, akkor elhajtanak úgyis.
2011. jún. 26. 11:57
3/13 anonim válasza:
Szerintem le akart lőni! ahogy gondolod de én nem hagynám hogy valaki puskát fogjon rám!!!!!!!!
2011. jún. 26. 12:01
4/13 anonim válasza:
Feljelentéssel nem sokra mész, viszont egy átláthatatlan téglakerítés felhúzása életmentő lehet.
2011. jún. 26. 12:04
5/13 anonim válasza:
hát ez elég kemény ügy, sajnos :S ha fel is jelentenéd, az az igazság h nem vennének komolyan, nem tudod bizonyitani és a másik meg h végül is nem történt semmi, ilyet nem vizsgálnak ki. Ha ennél alaposabb gyanu lépne fel, akkor fordulj rendőrségre, addig meg légy ovatos, kerüld a szomszédot, ahogyan csak tudod, ha kint van ő is, akkor egyedül ne menj a kertbe
2011. jún. 26. 12:12
6/13 anonim válasza:
rakj fel egy kamerát, amikor nincs otthon ;)
2011. jún. 26. 12:32
7/13 anonim válasza:
Igen feljelentés kellene tenni, de tanú nélkül nem sokra mész, akár még a perköltséget is a nyakadba varják ha nem találnak semmit.Ugyanis ha feljelented a rendőrség kimegy szétnézni és ha okos a szomszéd eltüntet minden gyanús dolgot és bizonyíték híján lezárják az ügyet.
Vagy két ajánlott megoldás:
1. Szerelj fel kamerát és vedd fel hogy fegyverrel flangál a kertben. Az már jó bizonyítéknak.
2.Szervezz be egy tanút.Lényeg hogy hihető legyen, mondd hogy ő bentről látta az esetet így a szomszéd nem támadhat vissza hogy csak te láttad!
2011. jún. 26. 17:03
8/13 A kérdező kommentje:
Tanúm az van!
2011. jún. 26. 17:53
9/13 anonim válasza:
Akkor jelentsd fel a nyomorékot nem normális az ilyen, én azért megkérdeztem volna, hogy az anyja hogy van. Meg, hogy azt most tudod ugye kis barátom, hogy fel leszel jelentve.
2011. jún. 26. 19:45
10/13 anonim válasza:
A jó édes annyával vérfertőzési kapcsolatba kerüljön az az állat barom aki ilyennel szórakozik mit képzelnek magukrol az emberek tiszta szánalom jelentsd fel az ilyen barom állatot és tedd össze a kezed hogy nem lőtt le a nyomorult féreg!!!!!!!!! és én a helyedben megkérdeztem volna tőle hogy ezt meg hogy képzelte... mikor történt? férfi vagy nő hány év körüli???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!