Óvodás korú gyerekeknek milyen általunk készített ajándékokat lehet adni?
Pontosabban mint leendő óvónéni kérem a segítségeteket!Az egyik feladatom, hogy milyen általunk könnyedén(de nem túl..)elkészített, viszonylag maradandó apróságokat lehet adni az "apróságoknak" különböző alkalmakra.Mint pl: születésnap,farsang,húsvét,gyereknap,évzáró.
Előre is köszönöm! :)
Fakanálból készített bábok?
A kérdés elolvasásakor ez ugrott be azonnalra.
papírforgó hurkapálcán,süthető gyurmából kis alakzat, szívószálra papírból "virág"
érdemes megvenni a kreatív füzetkékből egy párat az tele van ilyesmivel, menj be egy hobbiboltba és ha csak átlapozod a füzeteket ( meg se kell venni ) már van egy csomó ötlet, meg hát az hogy hoygan is készítsd el.
Köszi a gyors és hasznos tippeket! :)
A rajzok tényleg nagyon szépek lehetnek,de egy kicsit tartósabbra gondoltam.De mégegyszer köszi mindenkinek!
Mi mindegyik év végén kaptunk egy csoportképet, rajta volt mindenki a dadustól kezdve a kertészbácsiig, és a legutolsó évben a csoportkép mellé kaptunk az oviról is fényképet. Volt ballagó kistáskánk, abban a képek, egy idézet rajzzal és pogi! :) Még mindig megvan, nagyon szép emlék, pedig már 30 éves vagyok!
Nem rémlik, hogy év közben "tárgyi" emlékeket kaptunk volna, húsvétkor,karácsonykor együtt rajzoltunk - óvónéni segített, de inkább mi csináltuk magunknak az apróságokat (tojásfestés, gesztenyéből emberke); sok zenét, mesét hallgattunk és sokat kirándultunk, az biztos! Jóó, volt csoki tojás, mikulás, de pl farsangkor az óvónénik sütöttek. Másra nem emlékszem.
Nekem még oviban rajzolt az óvónén :D Szerintem tartós, mert nekem még mindig megvan :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!