Szerintetek ez fake?
túl jól hangzik az árához képest, mi a véleményetek? mert ezt azért csak nem kérdezhetem meg telefonon.

miért?
ja és még valami, a szobák számában a nappali is benne van? mint pl ezen [link] 1+2 szoba, vagyis 1 nappali+2 kis szoba, vagy valami nappali szerűségen kívül még 1 nagy "hálószoba" és két félszoba ?

"Újszeged... szal a legdrágább városrész..."
Nem tudom..., én az albérlet árakat nem ismerem Szegeden, de ezen a kijelentésen általánosságban, meglepődtem.
Ugyanis nekem tesóm járt egyetemre Szegeden. Neki akkor, jó 6-7 éve kerestünk lakást. Igaz nem kiadót, hanem eladót. Akkor azt tapasztaltuk, hogy Újszeged valamiért jóval olcsóbb, mint a Tisza másik partján lévő belvárosi rész. Meg alapból is tesómnak az volt a szimpatikusabb. Így ott vettünk, az egyetemtől, Dóm tértől gyalog kb 10 percnyire egy lakást.
Tavaly előtt adtuk el.

Egyébként ha engem kérdezel, a linkeltek közül a környék és a képek alapján egyértelmű, hogy az Árvíz utcait választanál.
Nem rossz a környék. A többi szerintem kicsit kijjebb esik.
Persze attól is függ szerintem, hogy maga a ház milyen.
Panelba nem mennék.
És igen, a nappali is szoba, így általában beleszámít a szobák számába.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 17:23
Nos van két "kerület" Újszegeden amik "panelkerületek", ez az Odessza város-rész, illetve a Madár-telep (ahogy a szegedi emlegeti, hivatalosan Marostő).
argita, Pinty utca, Székely sor, Korondi utca, stb.
Itt jóval olcsóbbak lehetnek a lakás árak az újszegedi nagy átlaghoz viszonyítva, de a Bérkert utca az nem ilyen.
Illetve van két a Bérkerttel párhuzamos utca (Blaha Lujza és azt hiszem talán a Közép fasor) ahol régi építésű társas házak vannak, ami talán szintén olcsóbb lehet az újszegedi átlaghoz viszonyítva.
Ha a tesód itt lakott albérletben, nyilván jobban körülnézett a városrészben. Kérdezz rá nála nyugodtan milyen "házakat" látott.;)

Köszi, akkor már ezt is tudom.
Megkérdeztem tőle és én is jártam abban az időben jó párszor Szegeden. Sokat sétáltunk a városban.
Újszegedet ő sem nagyon ismeri. Nem nagyon volt arra dolga. Párszor voltunk a "túloldalon", a Belvárosi híddal szemközti nagy parkban és környékén. Illetve még kezdetben néztünk neki egy lakást a Belvárosi hídtól közvetlenül dél felé elkanyarodó utcában, ami közel párhuzamos a Tiszával. (A neve sajnos már nem ugrik be, de szegediek biztos tudjátok, hogy melyikre gondolok.) Arra tényleg voltak az utca elején panelok, kicsit hátrébb inkább régebbi 4 emeletes téglaházak. Ott akkoriban elég olcsóak voltak a lakások.

A kérdező kommentje:
miért?
Bocs, ezen valahogy átszaladtam tegnap.
Azért mert elég nagy forgalmat bonyolít, meglehetősen zajos. Van ott minden ami kell a kamiontól kezdve a villamoson át, a helyi, helyközi és távolsági járatokat is beleértve.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 08:55
A leírás alapján a Vedres utca lesz az. Annak a híd felőli végén a másik utca ami kelet felé megy pedig a fent emlegetett Székely sor.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!