Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szerintetek ez fake?

Szerintetek ez fake?

Figyelt kérdés

[link]

túl jól hangzik az árához képest, mi a véleményetek? mert ezt azért csak nem kérdezhetem meg telefonon.

2011. jún. 23. 23:50
1 2
 1/19 anonim válasza:
Már mér? Nem kérdezheted meg, de elmehetsz megnézni mindenféle kötelezettség nélkül.
2011. jún. 24. 00:00
 2/19 anonim ***** válasza:
30.000,- Ft/FŐ! Azt nem írja, hogy hány főt akar bepakolni a lakásba.
2011. jún. 24. 00:10
 3/19 A kérdező kommentje:

hmm valóban, csak átfutottam :)

mondjuk az fura, hogy nincs rezsi.. bezzeg ha sokat fogyasztanánk ránkterhelné :)

nembaj, majd holnap felhívom és érdeklődök. :)

2011. jún. 24. 00:28
 4/19 anonim ***** válasza:
3 szobába legalább 6 főt akar berakni szerintem,azt szorozd be,és ezért nem kér rezsit,mert ha még ki is fizeti,akkor is szép summa marad neki rajta.
2011. jún. 24. 02:12
 5/19 anonim ***** válasza:
A hirdetés pontos, mert azt írja, hogy 30e / FŐ. Szóval nem egy ember lesz ott, hanem több. És úgy már nem is olyan sok az a 2 fürdő reggelente..
2011. jún. 24. 03:18
 6/19 anonim ***** válasza:

Ezek szerint jól fölmentek az albérletárak Szegeden az utóbbi pár év óta!

Amúgy mi az a fake?

2011. jún. 24. 09:24
 7/19 anonim ***** válasza:
fake=kamu
2011. jún. 24. 10:10
 8/19 hell-ikon ***** válasza:

Óh, Bérkert utca, azaz Újszeged... szal a legdrágább városrész... ennek függvényében kevésnek hathat a 30.000/Fő.

De ha azt nézem, hogy ott jár a 71-es, plusz szezonban a Szeszicotól a kamionok egy része is, plusz kérdéses, hogy hány főt akar bezsúfolni, akkor _talán_ reális lehet az ár.

2011. jún. 25. 11:18
 9/19 A kérdező kommentje:

hell-ikon, látom te képbe vagy, véleményeznéd nekem ezeket?

[link]

[link]

[link]

ugyan így, milyen a környezet, jó helyen van-e? mi a véleményed róluk? Melyikbe költöznél, ha most mennél SZTE-re 2 barátoddal? :)

2011. jún. 26. 03:14
 10/19 hell-ikon ***** válasza:

Annyira azért nem vagyok képben, csak Újszegeden lakom, nem messze a Bérkert utcától...:)

Itt az átlag 100.000-150.000 egy kiadó lakás havi szinten de van ennél drágább is, ennek függvényében írtam az előző hozzászólásom.

Kb. 10 éve kerestem utoljára egy ismerősömnek albérletet itt Szegeden, ahhoz képest a linkeltek alapján nem nagyon mentek fel azóta az árak a városban, ahogy nézem... igaz, azóta volt egy válság is.

2011. jún. 26. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!