Szerintetek ez fake?
túl jól hangzik az árához képest, mi a véleményetek? mert ezt azért csak nem kérdezhetem meg telefonon.

hmm valóban, csak átfutottam :)
mondjuk az fura, hogy nincs rezsi.. bezzeg ha sokat fogyasztanánk ránkterhelné :)
nembaj, majd holnap felhívom és érdeklődök. :)

Ezek szerint jól fölmentek az albérletárak Szegeden az utóbbi pár év óta!
Amúgy mi az a fake?

Óh, Bérkert utca, azaz Újszeged... szal a legdrágább városrész... ennek függvényében kevésnek hathat a 30.000/Fő.
De ha azt nézem, hogy ott jár a 71-es, plusz szezonban a Szeszicotól a kamionok egy része is, plusz kérdéses, hogy hány főt akar bezsúfolni, akkor _talán_ reális lehet az ár.

Annyira azért nem vagyok képben, csak Újszegeden lakom, nem messze a Bérkert utcától...:)
Itt az átlag 100.000-150.000 egy kiadó lakás havi szinten de van ennél drágább is, ennek függvényében írtam az előző hozzászólásom.
Kb. 10 éve kerestem utoljára egy ismerősömnek albérletet itt Szegeden, ahhoz képest a linkeltek alapján nem nagyon mentek fel azóta az árak a városban, ahogy nézem... igaz, azóta volt egy válság is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!