Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Érdemes egy kis tóparti...

Érdemes egy kis tóparti nyaralóházat venni? Megéri így még egy otthont fenntartani vagy csak a meló van vele?

Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 08:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az életviteletektől függ. Ha évente csak egy hétre tudtok lemenni, akkor nem éri meg. Ha akár az egész nyarat ott tudjátok tölteni, akkor igen.
2011. jún. 23. 08:09
 2/7 anonim válasza:
szerintem egy kis nyaralóval semmi baj még úgyis csak akkor használod amíg sszabadságon vagy....:) csak nem kell olyan óriási.
2011. jún. 23. 08:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez attól is függ, mekkora a távolság a lakástól. Ha hétvégén is ki tudtok menni (és egyébként panelban laktok), akkor szerintem jó ötlet. Ha egyébként is kertes házban éltek, és a távolság miatt a hétvégi kiruccanás nem lehetséges, akkor szerintem felesleges.
2011. jún. 23. 08:26
 4/7 A kérdező kommentje:

Kertesben lakunk, fövároshoz közel. A tópart miatt gondoltam, gyerekek miatt is. Esetleg többször mennénk, főleg nyáron.

Szóval kicsi kert lenne gondolom a célszerű.

2011. jún. 23. 08:32
 5/7 anonim ***** válasza:

8,26 vagyok!

Ha a pénztárcátokba belefér, akkor igen! De járd körbe azt is, hogy a szomszédban, vagy közelben van-e "állandó" lakos, akire esetleg a felügyeletet (esetleg még a fűnyírást) rá tudjátok bízni. Ez esetben nincs őrizet nélkül, és amikor odamentek, nem a "dudvázás" vár benneteket, hanem valóban tudtok pihenni. Egyébként csak nyűg lesz!!!

2011. jún. 23. 08:38
 6/7 anonim válasza:

Sajnos csak akkor érdemes, ha "normális" környéken van, és évente többször is lejártok. Legyenek állandó lakosok.

Nekünk is van nyaralónk, de csak a nyűg van vele. Minden évben többször is feltörik, és hiába nincs benne már semmi, kitépkedik a víz és gáz csöveket, levágták a porszívó kábelét, kitépték a vízcsap egy részét, és a frissen festett falra, testápolóval, köröket rajzoltak, betörték az ablakot stb... Minden évben nagy a kár.

A szomszéd fa nyaralóját is majdnem elvitték tüzelőnek:)

És mivel semmit sem lehet otthagyni, ezért amikor lemegyünk, sok dolgot kell magunkkal vinni, amihez meg nincs kedve az embernek, szóval ritkán járunk le.

De azért jó a nyaraló, csak olyan helyen kell venni, ami lakott környék!

2011. jún. 23. 10:27
 7/7 anonim ***** válasza:

drága megvenni, és elég sokba kerül fenntartani.

gondolj bele: veszel mondjuk 10 milláért egy kis vityillót a Balatonnál (már ha kapsz), aztán évente legalább 50 rugó a rezsi. plusz néha javítások, felújítás, stb.

ha ugyanezt a pénzt befekteted, akkor minden évben máshová mehetsz nyaralni.

nekem, ha lenne pénzem sem vennék. inkább kiveszek egy hétre egy házat minden évben mondjuk, vagy elutazunk valami tengerparti helyre.

2011. jún. 23. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!