Ha kiveszek egy szobát albérletbe, milyen szerződés kell hozzá?
Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 21:42
2/7 A kérdező kommentje:
Igen! És muszáj bejelenteni magam oda? A levelekért haza tudok jönni, csak hogy hivatalos legyen az ott lakásom..
2011. jún. 22. 22:14
3/7 anonim válasza:
hivatalos akkor le ha az akitől kiveszed (a főbérlő vagy tulaj) bejelenti és adózik utánad.
nyílván ha nem teszi, tehát feketén megy az egész akkor azt se fogja engedni h bejelentsd magad.
de ha legálisan megy az egész akkor sem muszáj bejelentened magad oda.
4/7 A kérdező kommentje:
Csak jönnek ki az önkormányzattól környezettanulmányra. És egy havercsajnál lakom egy éve, de a szülőkhöz vagyok bejelentve..Nemtudom mit kéne csinálni?!
2011. jún. 22. 22:39
6/7 A kérdező kommentje:
Voltam egy Munkaügyi központ által indított tanfolyamon, csak nem volt lehetőségem levizsgázni, mivel külföldön voltam. Most visszakövetelik a tanfolyam összegét. 200eFt. Méltányossági kérvényt adtam be, és jönni fognak környezet tanulmányra.
2011. jún. 23. 09:22
7/7 anonim válasza:
Senki nem fog bejelenteni egy szoba berlesnel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!