Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ki tud segíteni villany és...

Ki tud segíteni villany és albérlet?

Figyelt kérdés
Albérletben laktunk a villany az én nevemre lett íratva mi elköltöztünk már egy éve de a villany még mindig a nevemen van meg + hátralék ami az utánam lévő lakó hátraléka persze én beszóltam az eonhoz mi elköltöztünk és szeretném lezáratni mert én már azt nem fogom használni.A tulaj mindig csak ígéri hogy ki lesz fizetve de hajlandóságot sem mutat.Én félek hogy most ahova költöztünk ott lesz majd vmi baj ez végett.Ilyenkor mit tudok csinálni???Kérem valami tanácsot.E. köszönöm.
2011. jún. 10. 08:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Alap,hogy minden ingatlan tulajdonosváltásakor a legelső kötelező és mindkét fél számára eleve alapvetően fontos érdek a közművek(víz,gáz,villany,központi fűtés),valamint lakótömb esetén a közös költség átiratása.

Szóval nem értem,hogy a szerződés aláírása és a vételár átadásátvétele után miért nem ez volt a legeslegelső dolgotok,még az új lakó beköltözése előtt és az előtt,hogy nekiállt volna esetleg felújítani.

Gondolj bele,mi pénzt emészt fel,ha nekiáll ott locsogtatni a vizet,vagy izomból pörgetni a villanyórát mondjuk fűrészeléssel,flexeléssel,fúrással,véséssel...stb. áhhh...ennyire nem lehetsz hülye,hogy ennek a költségét a te kontódra terhelje...!!!

2011. jún. 10. 09:09
 2/2 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Jelenleg annyit tudsz tenni, hogy ha van átadás-átvételi jegyzőkönyv/szerződés az óraállásokkal, akkor azzal vagy menj be az ügyfélszolgálatra, vagy írj ajánlott levelet. A telefon szerintem kevés. Tudod, a szó elszáll, az írás megmarad. :-)

Ha nincs ilyen, akkor valamilyen más papír kell, amivel bizonyítod, hogy pl. 2010. június 1-től nem ott laksz. Akkor ezt mutasd be, és kéred, hogy attól a dátumtól ne Tőled követeljék.

Ha semmilyen papírod nincs, akkor van gond.

manju

2011. jún. 10. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!