Milyen környék?
Figyelt kérdés
forgách utca 32. Ott vennék lakást.2011. jún. 9. 16:14
2/6 anonim 

válasza:

Budapest? Vidék? Ha Budapest, akkor hányadik kerület? Nem csak egyetlen Forgách u van Magyarországon.
3/6 A kérdező kommentje:
Budapesten van a 13. kerületben.
2011. jún. 9. 16:41
4/6 anonim válasza:
Én ott dolgoztam most egy pár napot a Lomb utcán. Szerintem normális környék, fiatalok járnak arra főként, cigányt nem sokat láttam. Nem tűnik veszélyesnek, és gondolom este sem az. Ott van a metró a közelben, a tesco két megálló, nem egy nagy paneldzsungel, szerintem egész jó...
De azért várj, hátha valaki más is elmondja a véleményét, aki ott is lakik, mert az én véleményem csak pár nap alapján formálódott...
5/6 anonim válasza:
Én egy megállóval kintebb lakom (Gyöngyösi), az szerintem nagyon jó. Viszonylag csendes, kulturált és még zöld is van. Boltok, Tesco, Duna Pláza, orvosi rendelő, mindenféle bankok közel. Plusz metró mellett leszel, ami szuper, és szerintem a buszok is egész jól járnak errefelé.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat !
2011. jún. 10. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!