Újabb építésű (relatív,1992-ben épült) vegyes falazással készült házam falán belül vízszintes repedés jelent meg az egyik szobánál, a főfalon. Milyen hibára utalhat ez? Hogyan javítható?
Nem vastag a repedés,kb.3-5 mm lehet,de a szoba teljes szélességében látható.De csak az egyik szobán,a mellette lévő kettőnél semmi nem látszik.
Az említett repedés kívülről sem látszik és a padláson sem lehet semmit látni(a födémen)
Az alap terméskő,le van szigetelve és kibetonozva.
Próbáltunk már ráglettelni,de az is repedt,kb fél évig bírta.Most ugyanúgy néz ki a repedés,mint mielőtt nem gletteltük volna.
A főfalak és a "válaszfalak" is 60 centi vastagok,az épület nem vizesedik,nem penészes,ez az egy hiba kivételével tökéletes,újszerű állapotú minden.
Tapéta
Mindenre megoldás
vagy celluxozd össze, nálunk a suliban az tartja az ebédlő mennyezetét , már kicsit aggódom is.
Remélem nincs komolyabb baja.Nem tudom,mitől lehet,erre alig jár autó,szinte csak mi,mert "világvége"
Valakinek van valami ötlete?
Az elsőn jót nevettem :-) veszélyes lehet :-)
Egyértelmű! Önálló életre kelt a ház fusson ki merre lát!
Komolyabban: tényleg mozog, de nem ekkora mértékben :) kissé besüllyedhetett nálunk is ilyen van, egy dolgot tehetsz, megszokod,vagy kifújkálod purhabbal aztán fested.Mást úgysem tehetsz.
:-)
Megszokni nem hiszem,hogy meg fogom,valahogy megpróbálom kijavíttatni,ha más nem,akkor gyűjtök egy kis pénzt és megnézetem,megcsináltatom(szerintem az injektális technológia segítene,csak drága nekem)
köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!