Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy kezdjek albérlet keresésbe?

Hogy kezdjek albérlet keresésbe?

Figyelt kérdés
Nyíregyházán szeretnék albérletet találni és nem tudom merre induljak neki.Milyen újságot érdemes megvenni,amiben jók a hirdetések vagy esetleg meg lehet bízni közvetítő irodát?
2011. máj. 29. 21:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Én neten kerestem, szerintem először is döntsd el melyik környéken szeretnél lakni,és utca alapján keress, írd ki vagy valahogy jelöld meg ami tetszik és mikor már van több is mondjuk 10 akkor mérleged az árakat, először a legolcsóbbat hívd fel és így tovább, beszéld meg mikor mehetsz el megnézni, és látatlanban semmibe se menj bele...

Mindig tisztázd a részletet is...pl rezsi télen nyáron stb....és mikor elmész tényleg alaposan nézz körül....

2011. máj. 29. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én újságban nem keresnék, ott nem nagyon vannak képek.

Neten írd be a gugliba, hogy albérlet nyíregyháza, aztán nézd végig az oldalakat amiket kiad. Állítsd be, hogy árban mennyi legyen, meg méretben, aztán nézd végig. Amihez nem raknak fel képet, az már eleve gyanús, mert vagy még ennyi fáradságot sem szán rá az illető, és akkor olyan is, vagy azért nincs kép, mert olyan retek a lakás.

2011. máj. 29. 22:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

szerintem menj be egy ingatlanoshoz. a közvetítői díjat a tulaj fizeti, te pedig úgymond ingyen nézhetsz meg lakásokat.

én nem mernék csak úgy újságból keresni, sok az átbaxás...

2011. máj. 30. 11:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm segítséget! Bele is vágok a dologba! :-)
2011. máj. 30. 11:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja, az ingatlanosok jók. De ők tesznek fel netre is hirdetéseket, hogy mindenki megtalálhassa őket. Mármint a Duna House meg az ilyenek. De találkoztam már olyan közvetítő céggel, amelyiknél azt mondták, hogy fizessek be 20 ezret, és akkor adnak címeket. Na ezeknek nyasgem.
2011. máj. 30. 12:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszike! :-)
2011. jún. 1. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!