Hogy kezdjek albérlet keresésbe?
Én neten kerestem, szerintem először is döntsd el melyik környéken szeretnél lakni,és utca alapján keress, írd ki vagy valahogy jelöld meg ami tetszik és mikor már van több is mondjuk 10 akkor mérleged az árakat, először a legolcsóbbat hívd fel és így tovább, beszéld meg mikor mehetsz el megnézni, és látatlanban semmibe se menj bele...
Mindig tisztázd a részletet is...pl rezsi télen nyáron stb....és mikor elmész tényleg alaposan nézz körül....
Én újságban nem keresnék, ott nem nagyon vannak képek.
Neten írd be a gugliba, hogy albérlet nyíregyháza, aztán nézd végig az oldalakat amiket kiad. Állítsd be, hogy árban mennyi legyen, meg méretben, aztán nézd végig. Amihez nem raknak fel képet, az már eleve gyanús, mert vagy még ennyi fáradságot sem szán rá az illető, és akkor olyan is, vagy azért nincs kép, mert olyan retek a lakás.
szerintem menj be egy ingatlanoshoz. a közvetítői díjat a tulaj fizeti, te pedig úgymond ingyen nézhetsz meg lakásokat.
én nem mernék csak úgy újságból keresni, sok az átbaxás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!