Mennyi félrerakott pénzed van jelenleg?
Illetve kor, van-e saját ház lakás, vagy autó (hiteles-e)
Kíváncsi vagyok ki mire jutott itt Magyarországon, mert hogy én nem sok mindenre az biztos.
110 ezer, életbiztosításban. Egy éve csinálom, havi 11 ezret teszek félre.
Lakás, kocsi, ilyesmi nincs, a páromnak van lakása, amin van még 4 milla hitel. Az értéke kb. 8 milla. Nekem tulajdonrészem a lakásban nincs. Neki meg félretett pénze nincs.
23N
Félre tett pénzem összesen 50 ezer forintom van.
Tavaly vettem a házamat,az autómat még 2007ben.Hitel egyiken sincs,az autó gyönyörű állapotú,igaz,20 éves,de nekem jó.A ház is bőven elég,3 szobás.Minden megvan,lényegében.
A spórolt pénz meg el fog menni sóderra,cementre,sőt,még kell is hozzá,mert építek egy garázst.
21 éves lány vagyok,ez a "sok minden" úgy jött össze,hogy nem voltam még 14 éves,amikor dolgozni kezdtem.Mindig becsületes munkám volt(bár bejelentve nem voltam sokáig) és nem örököltem senkitől.(ezt azért írom hozzá,mert a múltkor is támadtak,hogy mert biztos kaptam meg örököltem meg a szüleimé stb...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!