Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyi félrerakott pénzed van...

Mennyi félrerakott pénzed van jelenleg?

Figyelt kérdés

Illetve kor, van-e saját ház lakás, vagy autó (hiteles-e)

Kíváncsi vagyok ki mire jutott itt Magyarországon, mert hogy én nem sok mindenre az biztos.

2011. máj. 28. 01:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

110 ezer, életbiztosításban. Egy éve csinálom, havi 11 ezret teszek félre.

Lakás, kocsi, ilyesmi nincs, a páromnak van lakása, amin van még 4 milla hitel. Az értéke kb. 8 milla. Nekem tulajdonrészem a lakásban nincs. Neki meg félretett pénze nincs.

23N

2011. máj. 28. 11:33
 12/16 anonim ***** válasza:
Megtakarításokból, otthoni munkákból, prémiumokból, egyebekből kb 5 és fél millió számlán, amit folyton lekötünk hosszabb-rövidebb időre, továbbá kb 2 millió, amihez bármikor hozzáférhetünk. Otthon, kis dobozkában tartva 100-200 ezer ft váratlan, sürgős, kisebb kiadásokra, egyebekre minden hónapban. Ketten élünk teljesen saját lakásban, ami jelenleg kb 15 milliót ér, egy nagyobb családi házat szeretnénk venni vagy építtetni néhány év múlva, mindketten dolgozunk, párom egy értékesítő irodánál osztályvezető, én általános iskola felső tagozatában tanár, de emellett hobbi munkáinkat áruljuk, és vállalok korrepetálást, felkészítést is érettségire, vizsgára (magyar-történelem-földrajz). 30 körüliek vagyunk, gyerek még nincs, néhány éven belül tervezzük.
2011. máj. 28. 11:42
 13/16 Vree ***** válasza:
Beosztotti állás multinál 5 éve. A havi pénz 1/3-át hazaadom, szülökkel lakom 28 évesen spórolásból, ez egy lakás kettő helyett és munkamegosztás. Személyes dolgokból csak sportra és gyógyszerre költök, ruhákon és más cikkeken spórolok ha lehet. Így van most kb. 1 millió megtakarítás bankban. Igyekszem (nehézkesen) tanulni, jobban örülnék külföldi munkának mint magyar állandó lakásnak. Igyekszem nem elkötelezni magam, de család, lakás, autó csak kölcsönnel vagy támogatással lenne lehetséges.
2011. máj. 28. 11:53
 14/16 anonim ***** válasza:

Félre tett pénzem összesen 50 ezer forintom van.

Tavaly vettem a házamat,az autómat még 2007ben.Hitel egyiken sincs,az autó gyönyörű állapotú,igaz,20 éves,de nekem jó.A ház is bőven elég,3 szobás.Minden megvan,lényegében.

A spórolt pénz meg el fog menni sóderra,cementre,sőt,még kell is hozzá,mert építek egy garázst.

21 éves lány vagyok,ez a "sok minden" úgy jött össze,hogy nem voltam még 14 éves,amikor dolgozni kezdtem.Mindig becsületes munkám volt(bár bejelentve nem voltam sokáig) és nem örököltem senkitől.(ezt azért írom hozzá,mert a múltkor is támadtak,hogy mert biztos kaptam meg örököltem meg a szüleimé stb...)

2011. máj. 28. 15:29
 15/16 anonim ***** válasza:
"Az ön egyenlege: mínusz 99 ezer forint". De saját lakásban lakom, egyedül, lakáshitelem nincs, csak személyi kölcsön.
2011. máj. 28. 15:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Ja, és van egy öreg autóm, ameddig még bírja szegény.
2011. máj. 28. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!