Megbízható az expressz.hu-n albérletet keresni?
Vkinek tapasztalata?
Vagy milyen más oldalt ajánlanátok még alberlet.hu-n kívül?
a mostani albimat ott találtam,nagyon jó
az előtte levőt albérlet.hu-n,elmegy kategóriás volt a főbérlő miatt
az előttelevőt expresszen,ott 3 hónapot is nehezen birtam ki
tehát...
Köszi, megpróbálom akkor az expresszt is, meg az iwiw-et is.
Szörnyű ez az albérletkeresés...ma mentem volna megnézni egy albérletet, de a végén nem mentem be, mert annyira rossz volt a környék, meg a ház kívűlről iszonyatosan nézett ki, de most meg látom, hogy tettek fel képeket az albérletről, és a lakás teljesen korrektnek néz ki...nem is értem...de persze mindegy, ha a szomszédból átrohangálnak a csótányok, meg a cigánygyerekek....
Én melegen ajánlom, hogy nézz be a Duna House-hoz, ha van nálatok ilyen. Neked nem kerül semmibe, csak a hirdetőnek, hogy ők intézzék a dolgokat, és mivel ott professzionálisan ezzel foglalkoznak, sokkal gyakorlatiasabban állnak mindenhez, mint az, aki csak úgy felteszi a lakását ide-oda meghirdetni.
Csak aztán arra figyelj, hogy mindent kérdezz meg, ami fontos lehet a lakással kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!