Szellőztetés gondok! Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Tetőtéri szobám van, ahol non-stop szellőztetni kell, ugyanis, ha egy fél órácskát becsukom az ablakot fura, bezárt szag lesz. Olyan kórházi vagy nem is tudom. Szagot nincs mi árasszon, mert fél éve volt tatarozva, plusz a szekrény mögött sem lapulhat semmi, ugyanis az összes jelenlegi berendezés egy ágyban, és egy tévéasztalban/évében kimerül. Próbáltam már úgy szellőztetni, hogy huzatot csináltam, de az ablak bezárása után ismét jött a fülledt levegő.
Szerintetek mitől lehet ez? Mit tehetnék ellene?
2011. máj. 22. 22:17
11/12 EmoMari válasza:
Ha van kémény, akkor az okozhat kellemetlen szagot, ott nem segít a gyertya és az egészségre is káros. Ha beázik a kémén y vagy rosszul tüzelnek, elindulhat a kátrányosodás folyamata. A kátrány beivódik a falba és lassan párolog. A szellőztetés csak addig segít, amíg az ablak nyitva van...
12/12 anonim válasza:
Régi kérdés, de nekem egy déli fekvésű picike szoba "áll" be állandóan. Az ok az, hogy kicsi, én még az ablakból is kivettem a szigetelést, így télen sincs szag, ellenben a fűteni se kellett jelentősebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!