Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám kimosni a...

Hogyan tudnám kimosni a hosszú szőrű plüssmacimat?

Figyelt kérdés
Elég jellegzetes szőre van (happy box-os lehet) és nem szeretném ha összecsomósodna. Tippek?
2011. máj. 21. 18:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem semmi bajuk nincs a plüssállatoknak, ha beteszem őket a mosógépbe. Úgy is jó, ha csak azokat mosod ki, és úgy is, ha mással együtt, de egyedül csak egy macival ne indítsd el, mert nagyon odacsapkodja. Esetleg plusz védelemként tekerd bele törölközőbe, vagy párnahuzatba.

A happy boxos szőr szerintem még annyira sem bolyhosodik a mosógépben, mint a hagyományos.

A szárításnál kell figyelni, hogy azt a formát pofozd helyre, ami eredetileg volt. Egy kis kefélés, lehet hogy a végén még ráfér.

2011. máj. 21. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia, én a gyerek plüsseit ami kényes és nem merem mosógépbe tenni, kézzel mosom babasamponnal, utána viszont simán kicentrifugázom alacsony fordulatszámon. Szárításkor pedig klasszikus hajformázó szőrkefével kefélem.
2011. máj. 23. 19:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz a mosógépben. Könnyű kímélő programot használj!
2011. máj. 23. 21:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Tedd nyugodtan a gépbe, praktikus az összes plüssöt egyben kimosni az összeset, hogy tele legyen vele a dob, vagy ruhákkal-függönyökkel együtt berakni, mert akkor nem dobálja.
2011. máj. 24. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!