Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Elköltöznétek Veszprémből...

Elköltöznétek Veszprémből Mátészalkára?

Figyelt kérdés

Én eredendően veszprémi vagyok, a barátnőm pedig mátészalkai. 4 éve vagyunk együtt és eddig Veszprémben laktunk a szülemtől külön egy albérletben. Mindketten itt dolgoztunk, de sajnos a barátnőmnek megszűnt az állása, nekem pedig lecsökkentették a fizetésem... Egyszóval minden rossz egyszerre ért bennünket.

A barátnőm szülei felajánlották hogy költözzünk át Mátészalkára, mivel a barátnőmnek ott fix állása lenne és valószínű hogy én is találnék valami új munkát.

Ott annyival lenne könnyebb hogy megkapnánk az "apósom" szüleinek lakását, csak a rezsit kéne fizetnünk.

(A nagyszülők már meghaltak és a lakás frissen felújítva üresen áll.)

Szóval elég kecsegtető szituáció, csak az a dilemmám hogy Mátészalka nagyon messze van...

Ti mit csinálnátok?

2011. máj. 20. 22:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Én M.szalka mellől származom (Bp-en élek). Nekem Mátészalka egy alvó kisvárosnak tűnt (legalábbis Bp-hez képest nagyon). De nem lehetetlen, hogy nagyon jól éreznétek magatokat. Vesztenivalód nincs, én biztos megpróbálnám.
2011. máj. 20. 22:59
 2/8 anonim válasza:
Ez jó ötlet szerintem megéri! :)
2011. máj. 20. 23:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem mennék semmiképpen. Messze van, és itt fejlettebb, modernebb minden.
2011. máj. 20. 23:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Az albérletet ha megtudod spórolni már jól jártok!Tegyétek félre még jól jöhet ha szaporodik a ,,család" ß:-) Legalább is ha Te is találsz munkát akkor biztos jobban jártok ott!Én megpróbálnám! Sok szerencsét!!!!
2011. máj. 20. 23:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Veszprémet szeretheted továbbra is,nem is kell elhagynod örökre,de ezt a lehetőséget nem kellene elengedned.Különben gondolj arra,hogy a párodnak Mátészalka az otthon.Most egy kicsit az ő otthonában lennétek,neki is biztos fontos ez.Aztán később lehet másképp.
2011. máj. 20. 23:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha az albérletet nézed, akkor tudtok spórolni, de tudnod kell, hogy a munkalehetőség Sz.Sz megyében egyenlő a nullával. Ott még nehezebb. Attól függ, hogy milyen munkalehetősége van a barátnődnek és neked. Hidd el, ha Veszprémben nehéz, ott sem lesz könnyű! Én 3 éve költöztem el (igaz nem Szalkáról, bár nem messze van tőle), albérletben lakom-lakunk Bp-en, de nem mennék vissza semmi pénzért. De ezt neked-nektek kell tudnotok, hogy milyenek is a barátnő szülei. X idő után nem szólnának-e bele dolgokba, még akkor is, ha külön éltek?! Bár hangsúlyozom: minden a munkahelytől függ! Ha van tuti és biztos állás, akkor lenne csak meggondolandó. Mert ha van tuti munkahely, akkor ott is lehet albérletet találni, vagy lakást-házat vásárolni.

Sok sikert!

2011. máj. 21. 06:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Barátnőmmel átrágtuk magunkat a dolgokon és úgy döntöttünk hogy odaköltözünk és valószínű hogy ott már hosszú távra tervezünk. Én már még egyszer nem szeretnék cuccolni és munkát keresni. Szeretnék megállapodni ezért valószínű ott fogunk véglegesen letelepedni.
2011. máj. 21. 21:38
 8/8 anonim válasza:
és mért nem nyíregyházára mentetek? az sokkal de sokkal nagyobb mint mátészalka
2011. okt. 22. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!