Elköltöznétek Veszprémből Mátészalkára?
Én eredendően veszprémi vagyok, a barátnőm pedig mátészalkai. 4 éve vagyunk együtt és eddig Veszprémben laktunk a szülemtől külön egy albérletben. Mindketten itt dolgoztunk, de sajnos a barátnőmnek megszűnt az állása, nekem pedig lecsökkentették a fizetésem... Egyszóval minden rossz egyszerre ért bennünket.
A barátnőm szülei felajánlották hogy költözzünk át Mátészalkára, mivel a barátnőmnek ott fix állása lenne és valószínű hogy én is találnék valami új munkát.
Ott annyival lenne könnyebb hogy megkapnánk az "apósom" szüleinek lakását, csak a rezsit kéne fizetnünk.
(A nagyszülők már meghaltak és a lakás frissen felújítva üresen áll.)
Szóval elég kecsegtető szituáció, csak az a dilemmám hogy Mátészalka nagyon messze van...
Ti mit csinálnátok?
Ha az albérletet nézed, akkor tudtok spórolni, de tudnod kell, hogy a munkalehetőség Sz.Sz megyében egyenlő a nullával. Ott még nehezebb. Attól függ, hogy milyen munkalehetősége van a barátnődnek és neked. Hidd el, ha Veszprémben nehéz, ott sem lesz könnyű! Én 3 éve költöztem el (igaz nem Szalkáról, bár nem messze van tőle), albérletben lakom-lakunk Bp-en, de nem mennék vissza semmi pénzért. De ezt neked-nektek kell tudnotok, hogy milyenek is a barátnő szülei. X idő után nem szólnának-e bele dolgokba, még akkor is, ha külön éltek?! Bár hangsúlyozom: minden a munkahelytől függ! Ha van tuti és biztos állás, akkor lenne csak meggondolandó. Mert ha van tuti munkahely, akkor ott is lehet albérletet találni, vagy lakást-házat vásárolni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!