Loptak már tőletek? (Történeteket várok, jöhetnek esetleg képek is ha olyan dologról van szó :D)
Tőlünk igen,kétszer is.Ez most a legújabb:
Tudni kell,hogy ez a kocsi céges és apámé.Lefényképezte,elküldte a főnökének a képeket ő meg kinevette.xD Mondjuk megértem...
1 éve 250.000 ft értékben loptak el festéket.Festettük volna a házat,kimentünk az udvarra(ahol előző nap este még ott volt a sok festék),már kezdtünk volna festeni de feltűnt,hogy nincs sehol semmilyen festék.
Anyám kimosott este,kiteregetett a kinti száritóra (Kapu becsukva).Reggelre öcsém kisruhái,anyám szakadt papucsa,egyik kedvenc felsőm sehol.Öcsém ruhái és én felsőm is Németországból voltak.Boltunk van.Másnap jön a nemtúlfehér vevő kisbabával,nőn a felsőm,gyerek meg öcsém ruháiban,nőn anyám szakadt papucsa...képes volt azt mondani hogy a kínaiban vette...
Szomszédnak csodaszép kinti virágai vannak,mégszebb tartókkal.2eltűnt virágostul.Pár nappal később csengetnek be hozzá nemfehérek,hogy látják,hogy szépek a virágai,nekik van eladó 2 virágtartó,adnak hozzá ajándék virágot is,nem-e venné meg...a pár nappal hamarabb ellopott virágok és tartók voltak...
kb 15 éve ellopták a zárható tárolónkból a pici BMX-emet, amit a nagyimtól kaptam. azóta nem tárolok semmit a lakásomon kívül, még ha a hálóban is kell tartani a bringámat.
a másik sajnálatos eset: ahol most lakom, a szintén zárható földszinti tárolóból loptak el 2 nagyon drága babakocsit. undorító emberek vannak...
De ezen most mi olyan vicces?Komolyan nem értem :)
Egyébként köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!