Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Akkor hogy is van ez a decoupage?

Akkor hogy is van ez a decoupage?

Figyelt kérdés

Barátnőmtől kaptam egy dobozt meg egy képkeretet meg hozzá szalvétákat, és ezt szeretném szépen megcsinálni.

Itt bogaráztam neten, hogy hogy van, és csak decoupage ragasztó utána szalvéta aztán megint decougage ragasztó?

Barátnőm megkérdezte a boltban neki meg azt mondták, hogy le kell festeni előbb valamivel aztán a feni sorrend, meg még valami lakk. Vagy csak azért, hogy több dolgot sózzanak ránk? :D

2011. máj. 10. 11:16
 1/3 anonim válasza:
Szia! Én mindig úgy csináltam, ahogy először írtad: ragasztó, rá a szalvéta, utána megint a ragasztó. Nem kell megijedned, ez egy fehér trutyi, amikor teljesen megszárad, átlátszó lesz. Soha nem lakkoztam, és még a kinti virágcserepeimen is (amit ugye ér a nap, az eső, meg a locsolóvíz) a mai napig gyönyörűek a minták. Sok sikert, és jó munkát kívánok Neked!
2011. máj. 10. 12:36
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen!
2011. máj. 10. 13:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Barátnőm megkérdezte a boltban neki meg azt mondták, hogy le kell festeni előbb valamivel aztán a feni sorrend, meg még valami lakk. Vagy csak azért, hogy több dolgot sózzanak ránk? :D

A le kell festeni valamivel, az az alapozó festék, ha nem fehér, vagy világos a cucc, amire teszed, akkor alapozó nélkül átüt a régi színe.

Én sem tudtam, de készítettem egy játéktároló dobozt a fiamnak, és ahol fehér volt a szalvéta színe, átüt a barna fa színe.

2011. máj. 11. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!