Decoupage - mennyire nehéz, mennyire költséges?
Szeretném kipróbálni ezt a technikát, de nem vagyok jártas a kreatívkodásban - eddig inkább távolról csodáltam ezeket a dolgokat...:)
Mennyibe kerül, egy normális ragasztó+lakk? Olvastam, hogy van 2az egyben ragasztó is - milyet ajánlanátok?
Szia!
A legjobb márkák a Deka, Pentart nevű termékek!
Igen van lakkragasztónak hívják, én azzal kezdtem a Deka márkájúval és nagyon jó vele dolgozni.
A hobbymuvesz.hu weboldalon van webáruház és ott tudsz nézni árakat kb 600-700 ft 50 ml.
Nagyon egyszerű ám ez a technika és csodálatos műveket lehet készíteni vele.
Érdemes venni még hozzá alapozó festéket 900 Ft 250 ml, meg pár akril festéket 500 Ft 25 ml, és repesztőlakkot 800 Ft 25ml.
A pentart termékekről nem nagyon tudok nyilatkozni, mert attól a cégtől az üvegfesték kontúrt próbáltam még csak, de az is álom vele dolgozni.
Jó kreatívkodást kíván, Két gyermekes Anyuka.
Köszi! Még annyi kérdésem lenne, hogy mennyi ideig jók ezek a kiszerelések? Elég kicsik, és ahhoz képest jó drágák - vagy csak nagyon kevés is elég belőlük?
(Azért érdekel ez főleg, mert nagyobb felületnek esnék neki..:)
Köszi!
Egy (egyelőre) egy gyerekes anyuka:)
Szia!
Szerintem először kicsi felülettel kezdj neki, mert óvatosan kell a szalvétát feltenni, úgy hogy ne szakadjon el, mert az már nem annyira szép, s javítani se nagyon tudsz rajta!
Mindenféleképpen kell venned még 1-2 ecsetet, azzal szoktam szépen a szalvéta alól kisimitani a buborékokat, vagy az ujjaddal is megteheted, csak tiszta maszat lesz a kezed!
Ha gondolod, tudok mutatni pár példát, én mivel kezdtem!
Írhatsz privátot is ott jobban tudok írni, mint itt!
Üdv két gyermekes Anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!