Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ha a türkiz színű pólómat...

Ha a türkiz színű pólómat befestem piros ruhafestékkel milyen színű lesz? Piros vagy sárga?

Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 14:09
 1/5 anonim válasza:
74%
Lila
2011. máj. 7. 14:41
 2/5 anonim ***** válasza:
74%

mégis honnan vetted, h sárga lesz?

ha sárgát és kéket keversz, akkor zöld.

ha kéket és pirosat keversz akkor lila.

a színtan általános iskolás tanagyag.

2011. máj. 7. 16:00
 3/5 anonim ***** válasza:

hát, én sokat próbálkoztam otthoni ruhafestéssel, de inkább fosbarna lesz mint lila, de festéktől és az alapszíntől is függ, ha elég világos, akkor még lehet jó, sötét türkizen nem valószínű hogy szép lesz.

ha mondjuk sárgára festesz pirossal, abból jó szokott kijönni, de pl komplementer színeket, mint a zöld és a piros egymásra festeni értelmetlen, mert nagyon rasnya lesz.

2011. máj. 7. 21:27
 4/5 A kérdező kommentje:

a türkiz szín is általános iskolás anyag kedveseim :)

máskülönben abból indultam ki hogy elvileg fehér kellene legyen de anyagot a hipó fehérít. így mint a fehérhez közelebb áll a sárga mint a lila erre gondoltam.

2011. máj. 8. 12:29
 5/5 A kérdező kommentje:
győzött a festék :D Piros lett sajnos a ruha elég világos volt a festékkel meg biztosra akartam menni és inkább többet tettem bele, ezért kicsit sötét bordó lett így első körben de gondolom mosások után majd világosodik :) ennyi a színtanról
2011. máj. 9. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!