Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Költöznöm kéne, de hogyan?

Költöznöm kéne, de hogyan?

Figyelt kérdés
Szüleimmel nagyon rossz a viszonyom, betöltöttem a 18-at és közölték nm hajlandók tovább finanszírozni engem... Menjek el dolgozni, és adjam haza a rezsi rám eső részét, vagy költözzek el! Idegileg már nagyon nehezen viselem az együtt élést velük, és ha már ígyis-ugyis dolgozni kell inkább költözök. Nade a fő probléma, h érettségi előtt állok még (1év), és nem tudom egyáltalán találnék-e munkát így, vagy hagyam ott a sulit, és szemptembertől menjek át felnőtt képzésű suliba, ahol kicsit szabadabb de mégis rávagyok kényszerítve az érettségire. Szakma választásom egyébkét virágkötő, és ahoz nem kellene érettségi, de tudom később megbánnám, és lehet szükségem lesz rá! Sose lehet tudni. :) Nem tudom mi tévő legyek, muszáj albérletbe mennem, mégse lakhatok a híd alatt. De így érettségi nélkül még nem találnék olyan munkát, amiből szűkösen, de megtudnék élni. A kérdésem az, h volt már valaki ilyen cipőben? És mit tettetek? A válaszokat előre is köszönöm szépen!
2011. máj. 2. 07:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Kaptál sok választ....Én már nagyapa vagyok.... tőlem csak azt fogadd meg, hogy első: az ISKOLA!! azt ne hagyd abba, mert örök életedben bánni fogod. ha abbahagyod soha nem fogod befejezni mert mindig közbe fog jönni valami.
2011. máj. 4. 17:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Kérj az osztályfőnöködtől vagy az igazgatódtól segítséget. Nekik vannak kapcsolataik. Egyébként nagyszüleid nincsenek? És közeli rokonok akikkel tartjátok a kapcsolatot?
2011. máj. 4. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!