Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Madárdombon lakik valaki?...

Madárdombon lakik valaki? Milyen ott lakni? Mi most fogunk költözni a nyáron.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 18:46
 1/2 anonim ***** válasza:

igaz nem a Madárdomb, de a XVII. ker. én 4éve élek itt és imádom! kertváros, jó közlekedéssel, akár bkv akár autó (oké, nekem itt a nullás, azért a Pesti út-Jászberényi út nem egy leányálom reggelente). alapból belvárosi vagyok, először furi volt, hogy nincsenek panelházak, nem jár az ablak alatt a busz és ha vhová megyek (este) akkor vagy kocsival, vagy taxival érek csak haza.

te sokkal beljebb laksz majd, ott egy köpésre a tesco, a baumax...stb, ilyen térenis könnyebb lesz. hozzánk 2 busz jár ki, neked kb 10 fog jönni :)))

érezd itt jól magad, nekem nagyon bejött!

2011. ápr. 30. 19:12
 2/2 anonim válasza:
59%

Nekem a barátom szülei ott laknak.

Szeretem nagyon,csöndes,szép házak vannak ott,közel a Tesco:)

Ha lesz pénzünk mi is tuti oda költözünk.Mert nem is város nem is vidék.Ilyen kertváros féle:)

Na meg keresztúr amúgy is jó hely,a reptér is közel van, meg a Maglódi Auchan,sok busz van,bármerre el lehet jutni.Folyamatosan újítják.Szerintem jó választás volt:)

2011. máj. 2. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!