Reális áron árulom a lakásom? Mi lehet a gond?
Három éve szerteném eladni a lakásom,de ezalatt az idő alatt csak két ajánlatot kaptam.Az első két év azért volt halott, mert tényleg magas árat kértem,most jelenleg 14,5 M az irányára.14-nek már nagyon örülnék de 13,5-ért is szerintem odaadnám már.Nagyjából a paraméterek:
xi.ker.,Gellért-tér,tégla,2.em.,48 nm,2 szoba(egyik galériás),belső udvaros,DNY-i fekvésű,polgári lakás.
Tippeket várok.Sokat kérek érte?
udvari, egybe nyíló szobák... hát, ez így tényleg hátrány. szerintem vidd le az irányárat 13.5-re, így lehet, h több lesz az érdeklődő, de tuti, h ebből is alkudni fognak.
miért költözöl? és hova szeretnél menni?
az én lakásom távhős, szintén a 11ben, jól megközelíthető, de mégsem zajos környék, sok a park, zöldebb övezet. annyit elárulok, h az Infopark közelében van.
50nm, 2 szoba, természetesen mindegyik az utcára vagy parkra néz. ez így állítólag 15öt simán megér. bár nem szeretném eladni, mert imádok itt élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!