Eladnám ingatlanomat kell-e fizetnem valamit? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
A történet röviden. 3 Évvel ezelőtt vettem egy autót.Akkor nagyon jó konstrukciókkal, de sajnos azóta rosszabbodott a helyzet.
Arra gondoltam, hogy eladom a tehermentes ingatlanomat és kifizetem belőle az autót, de így sajnos nem marad annyi, hogy tudjak egy másik házat vagy lakást venni, ezért albérletbe költözöm.
2011. ápr. 27. 14:09
11/17 anonim válasza:
Azt is lelonem amugy aki 8-10 eves hitelre vesz kocsit, meg azt is aki ad ilyen feltetelekkel!!!
12/17 A kérdező kommentje:
De ennyiért nem vedzik be, mert több a hitel, mint amit ér. 7millió van még rajta és 3 millióért veszik be. A maradék 4-et ki kell fizetnem. Már kérdeztem ezt is.
2011. ápr. 27. 14:43
13/17 A kérdező kommentje:
14:42! Nem 8-10-re indult. Akkor volt egy akciójuk, sajnos én bele ugrottam akkor, de a 10 az már módosítással lett, mert amúgy még többet fizetnék.
Sajnos ha tehetném én sem tenném meg még egyszer. Szalonról van szó, nem magánember.
2011. ápr. 27. 14:46
14/17 anonim válasza:
inkább a hitelről tárgyalj a bankkal aki adta. szerintem te évekig csak kamatot fizetsz és a tőke egy centit sem csökken. Utánaszámoltál?
Inkább ezt próbáld meg.
15/17 anonim válasza:
Egyébként is biztos hogy nem adod el a lakást 1 éven belül....kivéve ha nagyon jó áron adod nagyon jó helyen...de az ugyanígy nem éri meg.....
16/17 A kérdező kommentje:
Voltam már bent. nem tudok már változtatni a dolgon, mert max futamidő, és nem tudom mi lenne még a megoldás. Mostanában ezen agyalok, hogy ez (lakás eladás) lett volna megfelelő, de most elbizonytalanodtam, nem tudom mi tévő legyek.
2011. ápr. 27. 14:53
17/17 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mostanában hogyan mennek, de egy szabad felhasználású jelzáloghitellel (amiből kifizetitek az autót) nem lenne jobb a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!