Melyik olcsóbb? Ház v. lakás?

hőtáv. ezen besírtam :D
távhő az! :P
ha jó a szigetelés, akkor házban is nagyon megéri élni.
ha rossz, akkor iszonyat nagy ráfizetés.
nekem marad a lakás, mert nincs szükségem se kertre, sem pedig túl nagy élettérre, és sokkal nagyobb biztonságban érzem magam egy lakásban, mint egy különálló nagy házban, ahova bármikor betörhetnek. na meg ahogy azt egy másik válaszoló írta: a házon mindig van mit javítani, építgetni, hozzátenni, kicserélni. a lakás meg ott van, max kifestem, vagy új burkolatot teszek a régi helyett.
Oké akkor az adott lakás-t v. házat fogom nézni ha odakerül a sor. Én inkább lakás-ban gondolkodtam mert nincs az a nyűg ami a ház körül van karbantartás. Most a szüleimmel élek igen nagy birtokunk van és a házimunkának sosincs vége, úgyhogy ebből tapasztaltam. Pláne, h a lakást kiadni is könnyebb. Csak garázs nincs az autónak ezért az jobban kopik.
Persze a fontos, h hosszútávon melyik olcsóbb.

vannak olyan lakások, ahol garázst is tudsz venni hozzá. pl az újépítésűek, és néhány panel.
én jobban szeretek lakásban élni, mivel ezt csak be kell rendezni, és igény szerint 5-10 évente felújítani.
a ház sosincs kész, és ha nem szereted a kerti munkát, akkor csak nyűg.
pótpapám pl megőrülne egy lakásban, mert mindene a kert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!