Megy a hütőtök?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 22:02
11/22 anonim válasza:
Hány fok van a helyiségben, ahol a hűtőd parkol?
(Ennek tudatában talán tudnék válaszolni.)
12/22 anonim válasza:
23:16-os vagyok. Mér futnék, amikor itt megy helyben mellettem? :)) Teli fincsi sonkával és sütivel! :) Nyami.
13/22 anonim válasza:
meggy a hűtőd?
nem az enyém cseresznye:P
14/22 anonim válasza:
sütőtööök :D nyami
Megy. Miért is ne menne? El nem romlott, kaja van bent, így muszáj üzemben lennie.
A másik opció, hogy nem értem a kérdést.
15/22 anonim válasza:
Először is: Helyesen: hűtőtök. Te biztos Zalai vagy, itt beszélnek és ami a legnagyobb baj le is írnak ilyet tájszólással!
Másodszor: Helyesen: Működik a hűtőtök?
Az enyém igen, de a tiedhez tudok egy jó szerelőt!
16/22 anonim válasza:
most éppen pihizik. kapott 1nap kimenőt, mert tnap beleömlött a leves és igy leolvasztottam. takarítás után rohanni fog! :)
17/22 anonim válasza:
Persze. A felső része (normál hűtőtér) 4°C-ra van állítva, az alsó (fagyasztó) pedig -21°C-ra. Legalábbis az elején lévő kis kijelző szerint.
18/22 anonim válasza:
Látom még sokaknak nem esik le, hogy a kérdező csak poénos akart lenni, csak rossz kategóriába rakta a kérdést (gondolom szándékosan).
Amúgy a zalaiak (!!!) nem beszélnek így. Ők inkább így mondják, hogy hűttő vagy fűttés. De ez sem túlságosan jellemző.
Egy zalai
19/22 anonim válasza:
Utolsó, te nem ős zalai vagy, ez biztos!
20/22 anonim válasza:
csatlakozom a "hüttő"-s válaszadóhoz. Itt tényleg hüttőnek mondják sokan, még nagymamám is :) s így, hogy visszahallgatom magam, mondani én is így mondom (alig hallható az eltérés), de ha leírom, hűtővé válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!