Körülbelül mennyibe kerül 140 köbméter meleg víz?
Milyen meleg? Hidegen veszed (hány fokosan ?), és te akarod felmelegíteni (ha igen mivel)?
ez így elég komplex :D
Annyiba kerül, mint 140 m3 hidegvíz + csatorna díj (ha van csatorna hálózat kiépítve) + felmelegítési díj.
Melyik városban? Mindenhol más az ára, mivel melegíted?
Arra gondolok, hogy panelban lakunk,és 140 köbméret vizet használtunk el a hónapban, ami eddig a legtöbb.
Félek, hogy mennyit fogunk érte fizetni...
140-et egy hónap alatt??? Szerintem kicsit elírtad, és 14,0 nem? :)
Mi ketten 50-et használunk el egy évben.
Én nem értek hozzá, nekem le szokták olvasni.
Viszont ma megnéztem az órát,és 140-et mutatott. Nem tudom, hogy le szokott -e nullázódni valamikor, nem én szoktam beírni és leolvasni...
Nem tudod, hogy van ez? Mert 140-et elhasználni tényleg durva, főleg 3 embernek.
Jézusom, az órák nem szoktak lenullázódni, hál Istennek.
Ha 140-et mutat, akkor az óra bekötése óta fogyott el ennyi víz, nem a legutóbbi hónapban. Ha rendszeresen feljegyeznéd, minden hónapban, hogy mennyit mutat, akkor tudnád, hogy mennyit fogyasztasz, és nem csak a számlákat fizeted. Azt hittem azért ez alap, hogy nézzük rendszeresen a mérőórákat.
Ha netán valami ok miatt mégis nullázódó órád van, akkor szerezz nekem is egyet, villanyost és gázost is, köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!