Diószegi utcában nézegettem lakásokat. Történt valami javulás a közbiztonsággal kapcsolatban?
kell még jó pár év, mire az a környék is megtisztul. ezt leginkább dózerolással, a cigányok máshová költöztetésével lehet(NE) elérni.
nem ajánlom, h ott vegyél lakást, elég zűrös környék. bevallom, nekem ott ingyen sem kéne kégli...
Általában a 8kerben lébő kecók jobb áron vannak, de mérlegelni kell.
Mi most vettünk lakást a párommal, annyi kikötésünk volt, hogy űjépítésű legyen. 2 lakást néztünk meg, egyet a Teleki téren (!) és egyet a 14kerben.
A 8. kerületi elsőre szimpatikus volt, és eleinte nyugtattunk megunkat, hogy nem gáz, így meg úgy...
Aztán megnéztük azt, amit végül választottunk
-árba ugyanannyi és m2-ben is (42), 13M 750E
-mindkettő mútorozott, de a stílus a választottban közelebb áll hozzám (minimal)
-erkélyes mindkettő
-csak: a 8kerben nincsen kocsibeálló, az utcán kellett volna parkolni...
-és a környék eléggé lepukkant, az ablakok meg vmi anyaotthon udvarára néztek....gyereksírás madárcsicsergés helyett
A 14.kerületit egyébként 15M-ért vették a tulajok, persze bútorozatlanul. Mi meg hozzájutottunk majdnem 14-ért, bútorozba, konyhagépekkel, kocsibeállóval (bár ott simán parkolnék az utcán is), tárolóval.
Tudom, hogy marha nagy szerencsénk van ezzel a lakással, azóta is nézegetem az eladó ingatlanokat (bár nem szabadna), de nem találtam ilyen szépet ennyiért és ilyen környéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!