18 éves fiú szobájának a fala milyen szinű legyen?
Figyelt kérdés
A padlo parnáspirosas, a szőnyeg is,a bútorok meg barnák,ablak,ajtó fehér olyan halvány narancs volt,kék a kedvencem,deh az nem megy a bútorokkal...Van vlm ötletetek? pl,narancs,piros,mehet? vagz akár úgyis h a mennyezet legyen piros a fal narancs v más színkombináció?2011. ápr. 19. 11:20
2/5 anonim válasza:
szeritem amiben jól éreznéd magad, olyan legyen.
3/5 anonim válasza:
Szerintem világos zöld és barna legyen! :)
Tudom kissé érdekesnek tűnhet az elképzelés, de jól néz ki.
Az ablakot, ajtót is barnára kellene festeni.
Íme egy kép:
4/5 anonim válasza:
Javaslom, ne legyen minden fal egyforma színű: az egyik lehet sötétebb bézs, a másik ilágosabb, vagy más árnyalatú, attól függően, hogy azon az oldalon milyen bútorok vannak.
Ha két színt használsz, könnyebb a bútorokhoz, szőnyeghez igazodni, lehet tágítani-szűkíteni a teret, na meg trendibb is.
5/5 anonim válasza:
szerintem a sötétkék nagyon menő lenne:D persze csak egy falra, nehogy túlságosan összenyomja a szobát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!