Mivel tudnék kartonból kivágott ábrákat rakni a kisbabám szobájának falára úgy, hogy szép is legyen, és a festett falban se okozzak kárt?
Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 17:29
1/5 anonim válasza:
Blue tack néven kapni egy gumi alapú tapaszt, ez viszonylag könnyen eltávolítható és amennyiben tiszta marad újra felhasználható. Nem porosodó felületeken hatékonyabb. Felhasználás előtt érdemes egy kevésbé kényes helyen kipróbálni.
2/5 anonim válasza:
én bluetech-el próbálnám először (gyurmaragasztó), ha az nem fogja meg, akor 2oldali cellux.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, ilyen bluetechet lehet kapni papírüzletben vagy nagyobb áruházakban?
Egyébként én is erre gondoltam, de nem fog ez nyomot hagyni (zsíros foltot), ha leveszem? Bár ha sikerül feltenni, nem hiszem, hogy nagyon mozgatni fogom.
2009. okt. 23. 11:36
4/5 anonim válasza:
Szia!
Bluetech ragasztót bármely papírboltba, de nagyobb áruházba is kapsz! Nem hagy nyomot a falon!!!
Én is így ragasztom fel a kartonfigurákat a kislányom falára:)!
Boldog babázást kíván 17 hónapos anyuka aki 14 hetes kismama is.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és az utolsónak gratulálok is!!!!
2009. okt. 24. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!