Hogy zuhanyozzak, ha nincs melegvíz?
nekem volt pár nap az életemben, mikor csinálták a kéményt a házban. kikapcsolták a gázt.
nos, mivel gázról ment a boyler, a fűtés, és a főzés, így fáztam, éheztem :) és egy nyomorék merülőforralóval melegítettem egy kondér vizet.
fogtam egy szivacsot, bemártottam a vízbe, bevizeztem magam. jött a szappanozás, aztán a szivaccsal megint leöblítettem. kb 6-7 liter vízzel fürödtem napokig.
a teljes komfortérzethez kevés volt, de legalább nem szaglottam.
viszont hetekig biztosan nem csinálnám ezt, annak ellenére, hogy a mai napig vannak helyek, ahol ez a természetes.
Tényleg köszönöm ezt a sok tippet, tapasztalatot, tanácsot, amit írtatok!
Igen, időközben én is rájöttem, hogy a víz benne van a közös költségben, vagyis akármennyi vizet használok el, fix árat fizetek érte.
Költözni egyelőre nem kívánok, legalábbis a bérleti szerződés júliusig szól, addig már mindenképpen maradok. De egyébként is szeretek ott lakni, csak ez a "kis" gond áll fenn egyedül, de szerintem ez éppen elég.
A szivacsos megoldás egész szimpatikus, szerintem én is ki fogom próbálni.
A főbérlővel szerintem mellőzni fogom az erről való konzultációt. A házmesterrel, ha van ilyen nálunk, viszont mindenképpen fogok beszélni, mert ez így már tényleg normálatlan dolog. Főleg, hogy a XXI. században vagyunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!