A kiadó albérlet havidíjából (kivétel előtt) lehet alkudni v. nem?
Alkudni mindig lehet, kerdes hogy a föberlö ezt hogy "veszi". Ha hosszutävra "leszerzödtök" talän van esely pär ezrest havonta lealkudni.
egy föberlö
Attól függ, milyen a főbérlő, mennyire fontos neki a pénz és mennyire vagy szimpatikus neki. Ha az albérleti díjból pl. törlesztőt fizet, akkor esélyes, hogy nem tud engedni.
Ha csak egy kis plusz bevételt jelent neki, és szimpatikus vagy mint albérlő, akkor simán lehet, hogy enged.
Nekem egyszer sikerült alkudnom, de akkor nem is akartam, elmentem megnézni egy albérletet és nem tudtam, mennyibe kerül. Megnéztem, tetszett, kérdeztem az árát, és mondta a főbérlő, hogy 35. Erre mondtam, hogy sajnálom, mert tényleg tetszik, de ennyit nem bírok kifizetni érte.
Én voltam a legjobban meglepve, amikor mondta, hogy jó, akkor legyen 30 :D
én is hagytam alkudni a bérlőmet, és hala Istennek rászolgált.
rendes, szolid gyerek, felszerelte a polcokat, megjavítja, ha valami elromlik (villamosmérnök, szóval még élvezi is)
mindig időben utalja a pénzt.
szóval kössetek fél évre szerződést a jelenlegi áron (már ha nem akar rögtön alkudni) és ha bebizonyítod, h korrekt vagy, akkor fél év múlva vissza lehet térni az alkudozásra, és ha normális a tulaj, akkor sztem menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!