Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Whirpool vagy Electrolux mosógép?

Whirpool vagy Electrolux mosógép?

Figyelt kérdés

Ezt a kettőt néztem ki, de nem tudok választani és az eladók egymással ellentétes javaslatokat adnak.

A Whirpool fix 800-as fordulatszámú és a programtól függően van benne a hőfok. Tárcsás kapcsolón lehet állítani, ellenben az Electroluxon ami egy tizessel drágább, már akármekkora hőfokot lehet adni. Az eladó szerint az jó, mert nem biztos hogy a Whirpoolon megfelelő programot találok a mosásra. Ellenben könnyen elromolhat a gomb az Electroluxon, ami állítható fordulatszámú. Milyen tapasztalatok van ezen a téren.

2011. ápr. 8. 20:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%

szüleimnek felültöltős whirlpool mosógépe van, bírja 10 éve, és nem rozsdás, bár nem is közvetlenül a mosdó párás részén van, hanem egy fél fallal leválasztott mosókonyhában.

én fél éve vettem electrolux elöltöltőst, eddig semmi baja, bár a kijelzős panel zokon venném ha tönkremenne. az ajtó gumijából minden mosás után felitatom a vizet, és nyitva hagyom az ajtaját hogy kiszellőzzön, szerintem ez már sokat jelent a rozsdásodás ellen. hetente kb 2 alkalommal mosok, de akkor teletömöm a 6 kilós dobot, egyelőre bírja.

a programok... hát, van rajta kismillió, eddig csak a sima pamut programot használtam, és a hőmérsékletet állítottam a gombokkal, esetleg az jó a szabad hőmérséklet választásban (nem lehet ám minden programnál állítani!), hogy van 30° is, vagy teljesen hideg mosás.

2011. ápr. 9. 20:33
 12/16 anonim ***** válasza:
57%
előző vagyok: a centrifugát én mindig 1000-es fordulaton tartom, nekem az törcsire meg melltartóra is teljesen jó, érzékenyebb dolgoknak ott a párnahuzat vagy a mosózsák.
2011. ápr. 9. 20:34
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
whirlpoolom van 5 éve és imádomm mindennap megy 2 adagot vanhogy 3 mat is 6 gyerkőc + nagy családiház+ 2 hetente plussz 2 gyerkőc hétvégére ... a mosogatóm ill a hütőm is whirlpool mind jó a mosogatógépemnapi 2x megy és még jó minden gépem kopp-kopp
2011. ápr. 11. 21:51
 14/16 anonim válasza:
40%
Persze,hogy Electrolux.
2011. ápr. 13. 11:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem Whirpoolom van már elég régóta, elégedett vagyok vele. Szüleimnek Electrolux, hááát ők megbánták, hogy azt vettek, vannak vele problémák.
2011. ápr. 13. 13:44
 16/16 anonim válasza:
57%
Nekem Whirpool felültöltős mosógépem volt, kb. 7és fél évig bírta, most cseréltük le Zanussira. De sajnos már egy éve úgy ment a Whirpool, hogy megállt a program felénél, így újra kellett indítani.Ezzel még csak működött, de aztán nem is centrizett ki, és az elmúlt időszakban többször is leállt. Kiderült, hogy panelhibás, 2Oezerért rendeltek volna hozzá alkatrészt. Inkább vettünk másikat részletre. Az eladó a nagyon sokféléből a Zanussit ajánlotta, és nagyon jól bevált. Sokat mosok vele, sokféle programja van, hőfokszabájzó, előre programozható mosás (3-6-9óra), előmosás, plusz öblítés, úgyhogy tök jó. Ahogy a Whirpool elromlott, én is érdeklőttem, és képzeld el, legalább 8 olyan közeli ismerősömnek romlott el a Whirpoolja - van akinek2-3 év, van akinek 5-6 év után. És többen közülük Zanussit vettek, és nagyon meg vannak vele elégedve. Felültöltős, és 8Oezer volt az Euronicsben. 8 ezret a vásárláskor fizettünk, a többit 1Ox8ezressével fizetjük ki.
2011. ápr. 13. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!