Whirpool vagy Electrolux mosógép?
Ezt a kettőt néztem ki, de nem tudok választani és az eladók egymással ellentétes javaslatokat adnak.
A Whirpool fix 800-as fordulatszámú és a programtól függően van benne a hőfok. Tárcsás kapcsolón lehet állítani, ellenben az Electroluxon ami egy tizessel drágább, már akármekkora hőfokot lehet adni. Az eladó szerint az jó, mert nem biztos hogy a Whirpoolon megfelelő programot találok a mosásra. Ellenben könnyen elromolhat a gomb az Electroluxon, ami állítható fordulatszámú. Milyen tapasztalatok van ezen a téren.
szüleimnek felültöltős whirlpool mosógépe van, bírja 10 éve, és nem rozsdás, bár nem is közvetlenül a mosdó párás részén van, hanem egy fél fallal leválasztott mosókonyhában.
én fél éve vettem electrolux elöltöltőst, eddig semmi baja, bár a kijelzős panel zokon venném ha tönkremenne. az ajtó gumijából minden mosás után felitatom a vizet, és nyitva hagyom az ajtaját hogy kiszellőzzön, szerintem ez már sokat jelent a rozsdásodás ellen. hetente kb 2 alkalommal mosok, de akkor teletömöm a 6 kilós dobot, egyelőre bírja.
a programok... hát, van rajta kismillió, eddig csak a sima pamut programot használtam, és a hőmérsékletet állítottam a gombokkal, esetleg az jó a szabad hőmérséklet választásban (nem lehet ám minden programnál állítani!), hogy van 30° is, vagy teljesen hideg mosás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!