Lakásvásárlás! Tudtok mondani olyan települést vagy városrészt ahol nincsenek cigányok?
09:17
Köszi, de falura azért nem mennék. A vidék alatt a vidéki városokat értettem.
05-05 09:17!
Nyilván nem véletlenül kerül ennyibe. Gondolom egy szabolcsi faluban nem hemzsegnek a munkalehetőségek. (Főleg azok számára, akiknek nem ipari vagy mezőgazdasági, magasabb fokú végzettsége van és a szakmájában szeretne elhelyezkedni.)
Egyébként nekem annyira nem tetszik a házad. Az ilyen sátortetős "kocka" házak, nekem alapból nem szimpatikusak. A tufa fal és a lemez tető pedig inkább kifejezetten hátrány.
Én ha vennék, akkor minimum porotherm, esetleg Ytong falazatút, vagy ha régebbi a ház, de amúgy nagyon jó, akkor B30-ast vennék, valami modernebb cserép tetővel.
08:44
Jó a szó! :)
Azt hiszem kedves rasszistazo, hogy osszekevered a szezont a fazonnal. Nem bantom es nem szidom oket, es nem lovok rajuk vadaszpuskaval, egyszeruen tavol akarom tartani magam toluk, amihez minden jogom megvan. Vagy nincs?
Szabad lakhely valasztas. Hallottal mar rola?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!