Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Lakásvásárlás! Tudtok mondani...

Lakásvásárlás! Tudtok mondani olyan települést vagy városrészt ahol nincsenek cigányok?

Figyelt kérdés
Lakást, házat szeretnék venni, de valami viszonylag biztonságos környéken, az sem érdekel ha vidéken van. Van olyan része az országnak (a Rózsadombot egyelőre hagyjuk) ahol nincsenek cigányok?
2011. ápr. 7. 07:05
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Hat Magyarorszagon nem is szeretnek olyan telepulest ahol nincsenek magyarok, de sajnos, ha igy haladunk nemsokara tobb is lesz. Akkor viszont mar nem lesz okod ilyen cinikusnak lenni.

Melleselg meg hadd vallsszam meg, hogy hol akarok elni a sajat hazamban, de akar azon kivul is, es, hogy milyen szempontok alapjan. Koszonom.

Egyebkent meg elarulom, hogy en nem egy lakotelepen vagy egy faluban elem le az egesz eletem, es osztom az eszt a viag dolgait illetoen, mint egyesek, es lehet, hogy nagyon szelsoseges dolgot fogok irni, amitol mar naci is leszek azonnal, de nagyon jol esik ha magyarokkal talakozom a vilag barlemy szegleten, es kozel sem olyan rosszindulatu es szethuzo a magyar mint amilyennek egyesek be akarjak allitani.

Csak az ilyen megkseredett prolik akik unalmukban mar nem tudnak mit csinalni mert epp nincs maunika show, es a blikket is mar kiolvastak, az utcasaroknal messzebb meg gyavak menni, kartekonykodnak, mert az o eletuk szart sem er, es irigyek es ostobak.

Amugy meg a nagy multikutiban miert lenne baj ha nincs olyan telepules ahol nincsenek magyarok? Rasszista vagy?

2011. ápr. 9. 21:36
 12/26 anonim ***** válasza:

Pécsnek az Uránvárosi részén nem nagyon jellemzőek a cigányok. Inkább öregasszonyos környék. Ezen belül, ahol én lakok, Kovácstelep peremén, itt se nagyon vannak. Lakni nem laknak itt, csak néha, kb heti egyszer jönnek vasazni az utcán. Az utóbbi években elég sok újgazdag települt ide. Családi házas környék, sok kis párhuzamos utcával. Ami nekem negatívum, hogy iszonyú zsúfolt. A házak kb 3-5m-re vannak egymástól, a telkek is zsebkendőnyiek, jellemzően 300-400nm-esek.

De a keleti városrészben már vannak jócskán cigányok. Szerencsére én arrafelé, a belvároson túl, a város másik felében nem nagyon járok.

2011. ápr. 11. 16:48
 13/26 gfero ***** válasza:
0%

kiemeltem ezt a részt mert nagyon ellentétes ahhoz viszonyítva amit leírtál.

jol esik ha magyarokkal talakozom a vilag barlemy szegleten, es kozel sem olyan rosszindulatu es szethuzo a magyar mint amilyennek egyesek be akarjak allítani. .

akkor most hogy is van az erdélyi magyarokat letolvajozni.szerintem lassan már mi járunk át hozzájuk lopni mert jobban élnek mint itt.

2011. ápr. 12. 07:02
 14/26 A kérdező kommentje:

Gfero:

Bocs, de nem ertelek. Ki tolvajozta le az erdelyi magyarokat?

2011. ápr. 12. 23:27
 15/26 gfero ***** válasza:

Az igaz, hogy szép, voltam már ott. Ott nincsenek romák? És mi van a románokkal? Elég közel a határ. Nem járnak át lopni?.

de lehet hogy túl reagáltam és tényleg a románokra gondoltál de a tiszta románok nem jönnek át esetleg nagyon ritkán hanem az erdélyi magyarok román állampolgárok szoktak áttelepülni .de te lehet hogy csak egy éjszakai hadműveletre gondoltál de nem hiszem hogy átjönnének esetleg az ottani romák de abból itt is van elég nem kel importálni

2011. ápr. 13. 07:13
 16/26 anonim ***** válasza:

"de a tiszta románok nem jönnek át esetleg nagyon ritkán"

Én Gyulán lakok már 31 éve.

Nagyon sok román jár át Gyulára.

Lidl Tesco Pennybe bevásárolni.

Van aki meg fóliába jár át dolgozni,na meg van aki cigit árulni.

De nincs velük több baj mint a Magyarokkal.

2011. ápr. 13. 11:10
 17/26 A kérdező kommentje:

Gfero: Ugy gondolom, hogy elég tisztán fogalmaztam amikor "román"-t írtam. De ha te annak érzed magad akkor nincs mit tenni.

Mellesleg minden tiszteletem a gúnyhatáron túli magyaroké, és járok is át, de sokszor azt kell tapasztalnom, hogy igencsak tele vannak komplexusokkal.

Volt amikor elmentünk Székelyudvarhelyre, több napra és bejártuk fél Erdélyt, mind nemzeti érzelmű emberek, egy busznyian, azért, hogy ott legyünk, velük legyünk, és az első este megkaptuk az erdélyi "testvéreinktől", hogy "Gyurcsány kutyái, miattatok nem kaptunk állampolgárságot".

Na, az ilyen sötétségtől szerettem volna megkímélni magam, mert ha az nem jut el a tudatáig, hogy azok akik kijárnak hozzájuk, és együtt éreznek velük, valószínűleg nem szavaztak ellenük. Akik ellenük szavaztak azok meg soha nem jártak még Erdélyben.

2011. ápr. 13. 16:18
 18/26 gfero ***** válasza:
ez jó logika ha megvédem a ruszkikat akkor orosz vagyok.azért védem őket mert rengeteg ismerősöm van ott és nem székelyföldön mert Erdély nem csak a székelyekből áll és a másik dolog szeretem a történelmet és tudom hogy igazi hazafiak nemcsak itt vannak sőt.de már nagyon eltértünk a témától
2011. ápr. 13. 16:33
 19/26 gfero ***** válasza:
az állampolgársággal meg az a véleményem hogy nagyon el lett siettetve én nem adnám meg mindenkinek csak aki bizonyítani tudja hogy a nagyszülei magyar nemzetiségűek voltak és hogy itt legyenek letelepedve meg itt dolgozzanak csak abban az esetben adnám meg.és abban is igazad van hogy egyeseknek erős komplexusuk van
2011. ápr. 13. 16:40
 20/26 anonim válasza:
Nem tudom, olvasod e még, későn láttam meg, most válaszolok: Nálunk Szabolcsban ebben a faluban türhető a cigányok állapota, nincs velük baj. Mégis nézd meg, milyen kertes családi házat mennyiért kináljuk, itt nincs ára az ingatlannak, ha venni akarsz, most tedd. [link]
2011. máj. 5. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!