Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kinek picike lakása és milyen...

Kinek picike lakása és milyen benne élni?

Figyelt kérdés

Kinek milyen pici a lakása? Szeretitek? Hogy érzitek magatokat benne? Hányan laktok benne és mennyi a rezsije?

Az enyém 18 egész négyzetméter :))) És nagyon szeretem most lett szépen felújítva sok sok helytakarékos megoldással így szerintem tök kényelmesen el lehet férni benne. És a jövőben anyagiakhoz mérten bővíthető.

21F Budapest.

2011. ápr. 6. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:

:) 26 négyzetméteren laktunk a férjemmel ketten 7 évig. Imádtuk!!! Jól elfért minden, nem zsúfoltuk túl, tágasnak hatott :)) Jaj, de szerettem!! Első kis lakásunk volt. Most 100 négyzetméteresben lakunk, mert gyerekünk is született, ezt is szeretem, főleg a hatalmas nappali és fürdő miatt.

Én azt hiszem, ha az ember jóban van önmagával, a lelki békéje rendben van, akkor jól érzi magát 18 nm-en is és 300 nm-en is :)))

2011. ápr. 6. 20:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja a rezsi... hát már 9 éve volt a kis lakás, szóval nem tudom már forintosítani, de nem volt sok. :) Cirkós volt. A mostani is cirkós, fűtés minden hónapban (télen-nyáron) 15 ezer, villany 10 ezer, közös ktg 8 ezer, vízdíj kéthavonta 12 ezer körül.
2011. ápr. 6. 20:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Bár a mienk nem lakás, hátha nem baj a válasz:

Eleinte a férjemmel anyagi okok miatt az én szüleimnél laktuk, kertes házban, ami kb 100 nm volt, hatalmas portával. Utáltam. Reggel elindultál, és esete lett mire elértél a ház másik felében. Arról nem is beszélve, hogy 2 nap volt levágni a füvet. Ott 5-en laktunk.

Most egy kb. 50 nm házban lakunk, és imádom. Sose vennék ennél nagyobbat. Van egy kis kert, udvar, tökéletes.

Jól szigetelt, és cserépkályhával fűtünk, így a rezsi nem sok. Persze először kényelmeskedtünk, és gázzal fűtöttünk, olyan számla jött ki..... huh.

2011. ápr. 6. 21:16
 4/5 anonim ***** válasza:

ha egyedül vagy, akkor biztosan nagyon jó :D

én is láttam már iszonyat ötletes minigarzonokat.

mi ketten vagyunk az urammal, és néha még az 50nm is kevésnek bizonyul :D

egyedül lennék, simán elfogadnék egy praktikus kislakást, ahol nem kell fél napokat suvickolni, és a számlák is kedvezőek.

ha nem vagyok indiszkrét, akkor mennyiért sikerült megdurrantani, és hol van?

2011. ápr. 6. 21:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Bár az enyém nem kimondottan pici, de 53nm-ből költöztem 35nm-be. Eleinte késtsége estem, hová fogom pakolni a sok cuccot, szinte lehetetlennek tűnt, de sikerült mindent szépen megoldani, most már nagyon tetszik a lakás, csak a konyha méretét nem tudom megszokni. Több emberre történő főzéskor azt sem tudom mit hová tegyek. A többi helység viszont teljesen oké, és szerencsére van erkély is.
2011. ápr. 7. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!