Kinek picike lakása és milyen benne élni?
Kinek milyen pici a lakása? Szeretitek? Hogy érzitek magatokat benne? Hányan laktok benne és mennyi a rezsije?
Az enyém 18 egész négyzetméter :))) És nagyon szeretem most lett szépen felújítva sok sok helytakarékos megoldással így szerintem tök kényelmesen el lehet férni benne. És a jövőben anyagiakhoz mérten bővíthető.
21F Budapest.
:) 26 négyzetméteren laktunk a férjemmel ketten 7 évig. Imádtuk!!! Jól elfért minden, nem zsúfoltuk túl, tágasnak hatott :)) Jaj, de szerettem!! Első kis lakásunk volt. Most 100 négyzetméteresben lakunk, mert gyerekünk is született, ezt is szeretem, főleg a hatalmas nappali és fürdő miatt.
Én azt hiszem, ha az ember jóban van önmagával, a lelki békéje rendben van, akkor jól érzi magát 18 nm-en is és 300 nm-en is :)))
Bár a mienk nem lakás, hátha nem baj a válasz:
Eleinte a férjemmel anyagi okok miatt az én szüleimnél laktuk, kertes házban, ami kb 100 nm volt, hatalmas portával. Utáltam. Reggel elindultál, és esete lett mire elértél a ház másik felében. Arról nem is beszélve, hogy 2 nap volt levágni a füvet. Ott 5-en laktunk.
Most egy kb. 50 nm házban lakunk, és imádom. Sose vennék ennél nagyobbat. Van egy kis kert, udvar, tökéletes.
Jól szigetelt, és cserépkályhával fűtünk, így a rezsi nem sok. Persze először kényelmeskedtünk, és gázzal fűtöttünk, olyan számla jött ki..... huh.
ha egyedül vagy, akkor biztosan nagyon jó :D
én is láttam már iszonyat ötletes minigarzonokat.
mi ketten vagyunk az urammal, és néha még az 50nm is kevésnek bizonyul :D
egyedül lennék, simán elfogadnék egy praktikus kislakást, ahol nem kell fél napokat suvickolni, és a számlák is kedvezőek.
ha nem vagyok indiszkrét, akkor mennyiért sikerült megdurrantani, és hol van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!