Szeged környékén, Csongrád megyében ki bont esetleg mostanában Fég parapet kivezető egységet/szellőzőt/, amit eladna?
60 centis falba kellene,összesen 3 darab.Régi Fég konvektorokhoz kellene,kompletten a belső "háromszöggel" (esetleg)külső ráccsal kompletten,a lényeg az,hogy mindene meg legyen,hogy használni tudjam.
Gondolom,használtan olcsóbb lenne,bár újat nem mertem még megnézni sem. :-)
Szeged,Kistelek,Félegyháza,Kecskemét vonal/környéke is érdekel.Kisteleki vagyok egyébként.
Köszi!!!
Tedd fel a Jófogás"
ingyenes hírdető oldalára,hogy ezt keresel,akinek eladó,vagy feleslegese van bontásból az eladja.Most szombaton lesz Dorozsmán vásár,ott is lehet ilyen dolgokat vadászni.
köszi a válaszokat.Fent van az expresszen is,meg a jófogáson is,de gondoltam,itt is keresek,hátha van valakinek.
Vásárba meg Kistelekre járunk meg Félegyházára.Dorozsmára nem szoktunk menni.(Szegedre is csak kéthetente rokonokhoz,ezért írtam Szegedet is)
Persze a méh telepeken is nézelődünk,hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!