Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mitől van büdös a szobámba?...

Mitől van büdös a szobámba? Többi lent

Figyelt kérdés

Nem tudtam hova írni a kérdést így ide írtam.

A probémám az, h hiába szellőztetek akkor is a szag itt marad. Olyan mintha vmi rohadna vagy nem tudom olyan furcsa.

Vannak hörcsögeim de nem fogom rájuk mert 2 napja lettek takarítva és ha büdösek lennének se ilyen lenne a szag. Mi lehet????????????

2011. ápr. 2. 20:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

volt nemrég egy hasonló kérdés...nos elsőnek mindent nézz át alaposan,ha akkor se találsz semmi olyat ami miatt lehetne szag,akkor már gondolhatsz ezo-s dologra.

De végül is felesleges,mert úgysem az...

2011. ápr. 2. 20:46
 2/11 anonim válasza:

mert penészesek a falak.

le kell vakarni a vakolatig, és kezdeni újra a szoba szigetelését

2011. ápr. 2. 20:50
 3/11 A kérdező kommentje:
nem penész szag.
2011. ápr. 2. 21:02
 4/11 anonim ***** válasza:

Szőnyeged van, ugye? Takarítsd át nagyon alaposan, utána meg gyakran porszívózz. Főleg ha régi, elég dögszaga lehet.

De nem kizárt, hogy valahol valami tényleg rohad, itt a tavasz, nagytakarítás ráfér a szobára. :D

A hörik is tudnak büdik lenni, főleg ha ketrecben vannak és magukat a rácsokat meg az alját nem pucolod le alaposan, de még terráriumnál is megesik.

2011. ápr. 2. 21:14
 5/11 A kérdező kommentje:

Laminált padlóm van:). Terráriumba vannak és ha érzik a szaguk se ilyen. Nem is lehet elmagyarázni milyen de annyira zavar. Semmi kaja nincs a szobámba ami rohadna.

Azért köszi ha van még ötleted várom

2011. ápr. 2. 21:21
 6/11 anonim ***** válasza:

Lakásban laksz, vagy kertes házban?

Esetleg egy döglött egér a szekrény mögött? :-)

Túlöntözött virág? (Az is rohadhat..)

Hűtőszekrényben valami romlott?

2011. ápr. 2. 21:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Takaríts ki, moss le minden felületet, amit csak tudsz, én a Flóraszeptes vizet ajánlanám, mindenre, amit lehet vizesruhával áttörölni, még a laminált parkettát is. Heti 1 takarítás, napi min. 1 szellőztetés és szerintem nem lesz szag.
2011. ápr. 2. 22:18
 8/11 anonim ***** válasza:
wc-vel minden rendben van? Bűzzáró, tömítések? nálam ettől bolt büdös, ,megjavíttattam.
2011. ápr. 3. 08:22
 9/11 A kérdező kommentje:

Anyáékkal lakom és innen a szobámtól messze van a wc. Azért köszönöm!

Nyitott ablaknál aludtam mert jobbat nem tudtam.

2011. ápr. 3. 09:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Próbáld meghatározni, hogy milyen a szag. Édeskés, rothadó, fanyar...? Hátha ezen el lehet indulni.
2011. ápr. 3. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!