Vennétek olyan házat, amiben meghalt valaki?
De nézd meg amit belinkeltem!!!
A felsőt.
Mi egy olyan házban lakunk, amit egy uzsorástól vettünk meg, miután kidobatta - a szó szoros értelmében - a benne lakó családot. Elég sok balhé volt a házban mielőtt mi ide költöztünk, főleg családi per-patvarok, veszekedések, verekedések. Én igazán nem hiszek az ilyesmiben, de...
Mióta itt lakunk, az összes hitelünk "bedőlt" én is, és a feleségem is munkanélküliek lettünk, és most a válás szélén állunk, ami még a gyerekeink miatt nem történt meg.
Ha ez egy elátkozott ház, akkor most rajtunk is fogott. Bár ény tényleg nem, hiszek az ilyesmiben, de...
Szia! Amit itt leírtál az alapján én azt javasolnám hogy vegyétek meg azt az új házat, minél előbb! attól ne félj hogy meghalt ott valaki főleg mert természetes halállal egy idős néni volt, ha egyáltalán az ő szelleme ott maradt volna akkor sem hinném hogy ilyen dolgok történnének meg abban az új házban.De viszont a jelenlegi házatokból én elköltöznék, ha nem is a szellem miatt de maga az hogy nem érzed magad ott biztonságban és rettegsz,ez szörnyű! Szerintem fogadd meg az előző hozzászólók tanácsát építsétek át azt a szobát, cseréljétek a bútorokat.
És gondolj arra hogy az idős néni békésen halt meg, és biztosan (legyünk optimisták) jó ember volt! Szóval az ő lelke megbékélt! Én erre gondolnák! :)
Nem tudom hogy segítettem e de remélem igen :)
Szia!
szentemminden házban halt már meg vki..
mármint az olyanokba amik nem újak vagy nem rég épültek.
de attól semmi nem változik ilyenerővel egy utcába sem lehet beköltözni mert ott is haltak már meg.
Meg ha ott lesz(nek) a gyerek(eid) biztos nem erre fogsz gondolni de nekik ne mond el.
meg ezek szerint van olyan jó a ház hogy egy nő az életét leélte ott.
bár kitudja miűóta élt ott..
szerintem emiatt nem érdemes másik házat keresni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!