Lakásbérlésnél kérhetem-e a tulajdonost, hogy ideiglenesen jelentsen be? Saját lakásom (már) nincs és most lakcím nélküli lakos vagyok?
Azért azt megnézném, hogy egy albérlöt én nem tudok kitenni a SAJÀT lakásomból...szerzödés, vagy anélkül...
nah, az beb@szna...
egy föbérlö
az a szomorú,hogy sajnos itt nincs kultúrája a lakáskiadásnak(egyik oldalról sem).
egyből mindenki a rosszat feltételezi és csak a saját szemszögéből nézi a dolgokat.
nem tudom miért olyan nagy dolog bejelenteni valakit,aki 2 éve ott lakik és semmi gond nincs vele?!
amúgy meg kirakás,nem kirakás,mindent meg lehet oldani,főleg,ha van szerződés.
megjegyzem 2 éve egy darab közüzemi csekket nem láttam,mégis fizettem mindent "bemondásra".
na ezek után nem akar bejelenteni a korrekt!
már bocs, de te sem vagy ép... bemondásra fizeted a csekkeket és arra nem gondolsz, h a tulaj lehet, hogy pár százassal többet mond?
az én albérlőm mindig pampog meg 5x átnézi a számlákat, és van, hogy akkor is okvetetlenkedik, amikor feketén fehéren le van írva, hogy bizony 24 ezer a vízdíj fél évre...
15.03.-nak
Pedig a törvény sajnos ezt mondja,és nem egy ilyen esetet hallottam,láttam.Ideiglenes kiüritési kérelmet kell a biróságra beadni,hogy kitudd dobni a lakásodból.Egyébként itt ezen a fórumon is volt már nem egy ilyen kérdés.Én sem akartam elhinni sokáig,de sajna létező törvény.Sőt a szerződés szegés sem indok,az azonnali kirakáshoz.
En megértem, hogy törvény...., de: utolsóval egyetértve, hasonlóan cselekednék!!!
egy föbérlö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!