Lakásbérlésnél kérhetem-e a tulajdonost, hogy ideiglenesen jelentsen be? Saját lakásom (már) nincs és most lakcím nélküli lakos vagyok?
Mi már a 4. albérletünkben lakunk, sehol nem engedték, hogy bejelentsük, mint lakcímet, hisz a tulaj nem adózott utána és nem akart bajt magának, így a mostani címünkön is olyan, mintha itt sem laknánk.
Férjemmel hivatalosan két külön címen lakunk.
nincs. sajnos túl sok a suttyó, csaló albérlő, és ezért a tulajok óvatosságból inkább nem jelentenek be senkit.
nekünk is van kiadva lakásunk, szerencsére eddig egyetlen albérlő sem próbálkozott be ilyesmivel.
nem is engednénk, mert nem tudjuk, hogy ki ő, csak futólag ismerem, nem tudhatom, hogy mikor lép le fizetés nélkül, vagy mikor próbál meg élni a "jogaival".
szóval azt kell mondjam, h így jártál. ha szeretnél bejelentett lakcímet, akkor keress olyan lakást, amit hivatalos papírokkal adnak ki, viszont az drágább.
:(
azért köszönöm mindenkinek
nem KELL bejentenie,főleg ha nem adózik
utánam adózik,ez fix,kérdezte is hogy akarok e bejenetkezni ideiglenesre,2ezer lett volna összesen,de én nem akartam feleslegesen
tulajdoni lap násolat már nem kell,csak ő meg te meg a személyes irataitok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!