Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan lehet nagyon gyorsan...

Hogyan lehet nagyon gyorsan eladni egy házat? Az értéke kb 23M HUF. Hirdetjük a neten mindenhol+ közvetítők, de a mostani helyzet drámai. Ha van használható tipp, írjatok, légyszi.

Figyelt kérdés
2009. febr. 24. 17:10
1 2
 11/20 anonim válasza:
55%

szia!

megkérdezhetem, mi az oka a sürgős eladási szándéknak?

köszi

2009. febr. 26. 11:05
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Néhány hetente frissítsd a hirdetéseidet az interneten, hogy előre kerüljenek. Igaz, hogy én tavaly, és lakást, de így adtam el.
2009. febr. 26. 20:36
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
a mi lakásunkat ingatlanközvetítőn keresztül adtuk el.Soha több é nem kötnék ilyen szerződést.3-évet határoztak meg az eladás időpontjának,2%-os közvetítési díjjal.Szinte sehol sem találtam a alakás hírdetését,így vevők sem jöttek.Már közeledett a határidő,akkor csoda történt.Folyamatosan jöttek a vevőkkel.Végül úgy tudtuk eladni gyorsan,hogy az előre megbeszélt áron alul hírdették,illetve a vevőknek úgy ajánlották.Soha többé nem bíznék meg egyetlen közvetítőt sem.Nagyon sok ingyenes hírdetési lehetőség van,és nem kell közvetítő díjat fizetni.
2009. febr. 27. 05:50
 14/20 anonim válasza:
100%
Igatlanos "nagy hal" sem tesz mást, mint interneten hírdet és gyárt valami túlzó, sablonos hírdetési szöveget.
2009. febr. 27. 06:42
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Az talán segít, ha videót készítetek róla, felrakjátok a videára vagy másik videomegosztóra, és a hirdetésekben beírjátok a linkjét. Ha van róla videó, akkor az sokat számíthat egy érdeklődő szempontjából, aki nyilván arra a hirdetésre fog jobban odafigyelni, amelyikről több vizuális információt talál. Az is valami ha az ember mobiltelefonnal készíti, de persze ha lehet azért inkább videokamerát használjatok.

De mivel a link egy krix-krax szokott lenni, érdemes valami ingyenes szolgáltatónál (freeweb.hu stb) regisztrálni, és oda felrakni egy haz.html nevű fájlt ezzel a tartalommal:

<html>

<head>

<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="0 ; URL=!!!LINK!!!">

</head>

</html>

Ahol a "!!!LINK!!!" helyére a videó linkjét másoljátok be. Így a hirdetésbe elég ezt a könnyebben megjegyezhető linket beírni, és akkor az átirányítja a látogatót nehezen megjegyezhető linkre a videomegosztónál.

2009. febr. 27. 08:25
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

A www.tulajdonostol.com nagyon jó lehetőségeket kínál.

Érdemes megnézni.

2009. febr. 27. 11:51
 17/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ, megteszünk mindent.

Ez egy olyan adottságú ház, hogy a 23 is bőven ára alatt van...

Azért sürgős az eladása, mert betegség kapcsán váratlan és sok költségünk keletkezett, ami nem tűr halasztást.:(

Pedig szerettük a házat nagyon, jó lehetőségeket tartogat.

2009. febr. 27. 12:24
 18/20 anonim válasza:
100%
Hát, aki azt mondta, hogy áron felül van, az tényleg nem konyít az ingatlanokhoz. Telek méret, elhelyezkedés, nagyon szép ház. Még érdekelne is, ha a mienket el tudnám adni Fehérváron.
2009. márc. 1. 19:47
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha a áz 23 milliót ér, jelenleg örülhettek, ha 17-18-ért elviszik. Ha kell a pénz, engedjetek az árból, addig, amíg akad rá vevő, mert egy év, másfél év múlva féláron sem fogjátok tudni eladni. Legalább 2-3 évig csökkenni fognak az ingatlanárak. Ha ragaszkodtok az általatok becsült értékhez, lehet, hogy 5-10 évet kell várnotok, mire újra lesz kereslet a piacon.
2009. márc. 2. 09:06
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Elolvastam a válszokat majdnem mindent találtam. Hirdetés, ingatlan közvetitő / alkudj a százalékból soknál lehet/ De nem olvastam, hogy tegyél ki a házra Eladó táblát. Ez sokszor bejön. Én is vidéki házat keresek és hétvégenként a környéket járva irom és fényképezem az eladó ingatlanokat.
2009. márc. 2. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!