Mennyi pénzért vettétek/vetted a házatokat/lakásotokat és mennyibe került?
Első házamat 2008ban vettem,hitelre.4 millió volt akkor.Nagy rész hitelből vettem,kevés önerőm persze volt.(de ne gondolj nagy valamire egy 30 négyzetméteres kis ház Szegedtől 7 kilométerre)Amikor megvettem,nem volt bent víz,se gáz,csak villany.Tégla építésű volt,de az ajtón meg az ablakokon beesett a hó.Nem volt előszoba,a saras cipőt a nappaliban lehetett lerakni(vagy az ajtó előtt,de akkor bele esett az eső)Na ilyen állapotban volt kb
Én felújítottam,központi fűtés minden,teljesen lakható és szuper lett.A kertben épület egy nagy garázs is, plusz a ház is bővítve lett egy kicsit.A kert füvesítve,parkosítva,szóval nagyon szép lett.De aztán jött egy-két probléma(kellett készpénz is de nagyon meg ugyan a hitel törlesztője is ment feljebb,bár tudtam volna még fizetni)Meghirdettem és elkelt,így felújítva 6,4 millióért.Közben rengeteg magánházat,tanyát megnéztünk ketten a párommal.
Vissza fizettem a hitelt,meg egyéb tartozásokat,levizsgáztam teherautóra;összesen 2 millióm maradt.
Na abból vettem ezt a tanyát,amiben most lakok(egyik nap kifizették a házamat,másnap már fizettem a tanyát meg a hitelt)
A tanya egy főút mellett van(kb 200 méter),buszmegálló 5-8 perc gyalog.
90 négyzetméter,3 szobás,fürdőszobás,nagyon nagyon szépen felújított ház.(új ablakok,vastag vályog és tégla fal hideg meleg víz,benti wc minden van)A bejárati ajtót kellett cserélni rajta,meg kifesteni,így pont bele fért a 2 millióba összesen.Egy garázs nagyon hiányzik,de idén lesz építve.Kistelektől 7 kilométerre lakok.
Párom is nagyon szeret itt lakni és én is,bár az előző házamat is szerettük,de ezt még jobban,mert ez már az enyém,nem a banké!
Üdv 21/L
köszi.
Jól látom? a tanyák egyre népszerűbbek? (újra)
(19:05-es 21/L!
Csak egy zárójeles megjegyzés: Ha nem írtad volna, hogy Szeged környéki vagy, akkor is tudtam volna, mert tapasztalatom szerint ott használják a magánház kifejezést. :) )
és kedves 00:37-es miből volt ennyi pénzed ha nem hitelből? :)
mert, hogy tisztelgéses munkából nincs ennyi pénzed az biztos
Nem értem a luxust mért ne lehetne itt felsorolni. Én nem irigységből kérdeztem, hanem ötletszerzésből, kíváncsiságból. (Mellesleg 40-60 millió forint manapság nem egy akkora hatalmas összeg, amit kis szerencsével valaki tisztességesen nem tudna összehozni. Én ezt egy szóval sem vontam kétségbe.)
De ha ez ekkora titok, akkor hagyjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!