Szakember véleménye otthoni víztisztítás témában objektíven?
Problémám: Budapesten élek, tudom, hogy a csapvíz minősége is jó, de a klór miatt ihatatlan, plusz lehet régiek a vezetékek, és mire ideér, tele lesz bacival is.
Autónk nincs, így kényelmetlen mindig hazacipelni az ásványvizet, plusz védeném a környezetet is a sok palacktól.
Vízszűrő kancsóban gondolkodom, de annyi ellentmondásos dolgot olvastam róla, hogy nem vagyok biztos benne, hogy jó megoldás: MLM ügynökök átverései, téves információk adása, és hogy kiszedi az ásványi anyagokat a vízből, és elszaporodnak benne a bacik.
Tehát mi lenne a jó megoldás?
Nekünk Brita víztisztító kancsónk van(Cora)
A különbség:(be van vizsgáltatva a vizünk,tisztítás nélkül is iható a fúrt kút vize)
Ha nem tisztítom,akkor ha felforralom,picit sárgásabb,mint a tisztított víz.(ne sárga és átlátszóra gondolj,alig látszik a különbség,csak ha nagyon nézem.)
Az ízében: ha nincs tisztítva csapvíz ízű(nem tudom másképp mondani) ha tisztítjuk,akkor meg olyan,mint,ha ioncserélt vizet innék /ittam már olyat is :-) tehát semmi íze nem marad.
Szerintem egy egyszerű <a href='http://www.viztisztitokeszulek.eu/12-Atfolyos-viztisztito/12-Ket-lepcsos-asztali-viztisztito.html'>asztali víztisztító</a> jobb megoldás, mint a kancsó. Elfogadható szinten eltávolítja a klórt, valamint a szennyeződéseket is jól kiszűri.
Nekünk bevált.
Szóval ami nekünk bevált:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!