Mi a megoldás? Pókok!
Ismertek megbízható embert pókirtásra, vagy van valami ötletetek hogyan tarthatnám távol őket?
Tavaly ősz végén költöztünk kertes házba és rengeteg volt bent a pók, kicsi-nagy de egy fajta. Fekete, tömzsi, gyors mozgású, félelmetes kinézetű pókok, pókháló nincs, csak a földön-falon rohangásznak. Kint a kertben is rengeteg van belőlük, lehet hogy onnan jönnek be, de nem tudom hogy hol. Nekem sajnos pókfóbiám van úgyhogy teljesen kikészített a helyzet, de a férjem mondogatta, hogy régen üresen áll a ház, beköltöztek, majd ha látják, hogy mozgolódás van akkor elmennek. Jött a tél és elég jó lett a helyzet, alig láttuk őket de megint itt a jó idő és ők is előkerültek. Ma éjszaka mikor keltem a babámhoz 2 óriási rohangászott a szőnyegen, majdnem rájuk léptem. Olyan pánikroham jött rám, hogy több órába telt mire sikerült lenyugodnom de alig aludtam valamit utána. (Óriási lélekjelenléttel agyoncsaptam őket és bedobtam a WC-be, de kb 170 volt a pulzusom, rázott a hideg, folyt rólam a víz és remegtem, a férjem is felkelt, hogy megnyugtasson.)Itthon vagyok a babával, a földön játszik, nagyon félek, hogy megcsípik, rámásznak, meg egyáltalán ha csak rájuk gondolok ráz a hideg és felmegy a pulzusom. Nyáron kint a kertben sem fogom biztonságban tudni, nagyon szar érzés. A szüleim is kertes házban laknak de náluk SOHA nem láttam ilyen pókot a házban és a kertben sem sokat, tehát nem pusztán az a probléma, hogy nem vagyok szokva a kerthez.
Szóval nagyon örülnék h valakinek lenne ötlete, illetve ismer olyan jó szakembert aki rájönne, hogy hogy kerülnek ezek a dögök a házba, vagy hol a fészkük. Segítsetek!
Na most elbizonytalanodtam, de találtam egy képet erről a pókról. Megnézetnéd a fiaddal, hogy erre gondolt-e? Köszönöm!
09:53
Köszönöm, akkor te átérzed a helyzetet:)
A héten megpróbálom felhívni az összes ilyet amit találok, nem tudom tudnak-e kezdeni velük valamit. Köszönöm a linket!
ez szaladgál néha nálunk is.
mozgassatok meg mindent
pókirtókat meg hagyd

Az ultrahangos riasztó nem ér semmit.(pest reject) Nálunk bent nincs pók,na de kint...tavaly nem mertem ki menni a kapun kívül,csak kocsival,mert egyszerűen az úton keresztbe szőttek nem kis pókok.Bent meg egerek voltak.Nem ért semmit a pest rejeckt,csak a ragasztó és az,hogy kész lett az alap rendesen(mármint eddig is volt alap,csak terméskő,mert meg akartam hagyni szépen,az egerek meg kifúrták és be jöttek,tehát be lett öntve betonnal kívül is az egész)
Szóval nálam az ultrahangos nem vált be egér ellen,de pók is van néha,de az csak az a hosszúlábú,vékony.Azoknak papucsfegyver :-) a többitől én is rettegek

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!