Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit jelent az, hogy nyers...

Mit jelent az, hogy nyers kávégép?

Figyelt kérdés
Használt kávégépeket árulnak ilyen jelzővel.De mi az,hogy nyers?
2011. márc. 14. 15:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom,de lehet,hogy olyan ami egyúttal megpörköli a nyers kávét,darálja és főzi is.
2011. márc. 14. 16:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan kávéfőző lehet, amibe egész kávészemet kell rakni és mindig annyit darál le, amennyi a kért kávéhoz kell. Láttam már ilyet, de pokolian erős kávét főz. :)
2011. márc. 14. 16:47
 3/8 anonim válasza:
kapsz egy kocka alumíniumot oszt faragjál belőle!
2011. márc. 14. 16:48
 4/8 anonim ***** válasza:

egész kávészemeket kell beletenni, ledarálja, megfőzi.

annyi a bibi, hogy ez a fajta kv pötit többe fáj mint az őrölt. de legalább tudod, hogy nem kevernek bele mindenféle szemetet.

2011. márc. 14. 17:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Ez műszaki kérdés szerintem,a gépre utal nem a kávéra.
2011. márc. 14. 21:00
 6/8 anonim válasza:

azt hogy porzsák nélküli

[link]

2011. márc. 14. 21:48
 7/8 A kérdező kommentje:
ez jó:)))
2011. márc. 16. 12:54
 8/8 anonim válasza:

A használt (márkás mint pl. saeco, vagy jura) kávégépeknek van egy sajátos életútja amire Svájcból, Németországból, vagy Ausztriából ide kerülnek. Az itthon megvett gépeket épeszű ember nem adja el tized áron, így amiket a neten hirdetnek azok mind kintről valók. Kisebb, vagy nagyobb hibáik vannak. Néha pár ezer, máskor több tízezer forintból lehet megcsinálni.

Azt a kifejezést, hogy "nyers" az ezekkel a gépekkel foglalkozó emberek használják.

A nyers állapot azt jelenti ahogyan bejött kintről és még senki nem nyúlt hozzá. Nincs megpiszkálva, de nem tudni mi a hibája. Magánszemélynek ez így lutri, szakembereknek jó lehet.

Remélem tudtam segíteni :)

2012. ápr. 10. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!