Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az épületről?

Figyelt kérdés

Lehetséges lehet? Azt írja 3.000 Ł, az nagyjából 1.000.000 Ft ami nem sok. Gazdaságos lenne egy ilyen megépítése?

[link]

2011. márc. 7. 18:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ebbe lakni? na ne! akkor inkabb mar egy kis panel lakas.
2011. márc. 7. 20:28
 12/17 anonim ***** válasza:

barlanglakás? :D

talán valami nyaralónak tudnám használni, tartós életvitelre max egy remetének vagy nagyon elvont művésznek alkalmas, aki jól tűri a csendet és magányt.

az meg a másik, h eladhatatlan, és a lehetséges hibaforrásokat sem tudod előre prognosztizálni.

2011. márc. 7. 22:25
 13/17 anonim ***** válasza:

Minden álmom egy földház a teején napkollektorokkal, amik az áramot szolgáltatják, a fűtése geotermikus napenergiával lenne megoldva, lenne egy kis tanya körülötte állatokkal, és a fala vályogból lenne a szigetelése pedig gumiabroncsokból, vagy üvegekből, esetleg szénával lenne megoldva. A belseje pedig a szivárvány minden színében pompázna minimál stílusú design búrotokkal berendezve. Már vagy 5éve ilyen házra vágyom, majd meglátjuk mi lesz belőle.

[link]

Svájcban vannak szépek.

2011. márc. 7. 22:32
 14/17 anonim ***** válasza:
22.32!! Mindenkinek vannak álmai,ez természtes,ha már álmodunk,álmodjunk érdekeset.De akkor a megvalósítást realizáljuk egy kicsit. És menj el látogatóba kóspallagiékhoz is,meg talán gyűrűfűre,de lehetőleg a tavaszi olvadások idejében.Nem minden olyan szép közelről,mint ezeken a szuper teleobjektíves fotókon látszik! Kicsibe tanulj előtte remeteséget mondjuk a Dráva-síkon,próbáld ki magad,megy-e ez neked,különben nagyon fájdalmas élmények érhetnek!A fokozatokat nem árt betartani:Főváros-megyeszékhely-kisváros-nagyközség-falu-tanya: asszimilálódni kell! Ez kb 3-3 év mindenütt,mert mindenhol másabb az élet,más dolgokat kell tudni(ja,és elfogadtatni magad,mert az ember társas lény)és megismerni a szerszámokat,az állatokat,a növényeket és az embereket.És sajnos,egymásból építkeznek a dolgok,nemigen érdemes kihagyni a fokozatokat.Ha mindezen túljutottál,és még van pénzed,erőd és társad,akkor rajta.Sok sikert.De mondom,képeskönyvből nem érvényes.
2011. márc. 7. 23:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Zsír, de akkor kerül ennyibe, ha magad építed, vagy nem fizetsz a munkásoknak.
2011. márc. 8. 00:28
 16/17 anonim ***** válasza:

Talán a tévében láttam én ezt a házat. Igazi hobbitlak! :) Amúgy a fickó azért jött ki ilyen olcsón a dologgal, mert ő maga készítette. Ráadásul náluk gondolom nincs annyi idióta jogszabály a dologra. Szerintem itthon a földhivatal kiröhögne egy ilyennel és elutasítana.

Amúgy nekem nagyon tetszik, én simán tudnék lakni egy ilyenben! :)

2011. márc. 8. 11:32
 17/17 anonim ***** válasza:

23:38-nak.

Nem mondtam, hogy remeteéletet akarok élni, szeretnék egy tanyát igen, de nem nagyot, és kevés állattal, attól még eljárnék dolgozni, szórakozni. A földházat ne egy puszta közepén képzeld el, bárhová lehet építeni, attól még nem leszek elvágva a külvilágtól.

2011. márc. 8. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!