Mi a véleményetek erről az épületről?
Lehetséges lehet? Azt írja 3.000 Ł, az nagyjából 1.000.000 Ft ami nem sok. Gazdaságos lenne egy ilyen megépítése?
barlanglakás? :D
talán valami nyaralónak tudnám használni, tartós életvitelre max egy remetének vagy nagyon elvont művésznek alkalmas, aki jól tűri a csendet és magányt.
az meg a másik, h eladhatatlan, és a lehetséges hibaforrásokat sem tudod előre prognosztizálni.
Minden álmom egy földház a teején napkollektorokkal, amik az áramot szolgáltatják, a fűtése geotermikus napenergiával lenne megoldva, lenne egy kis tanya körülötte állatokkal, és a fala vályogból lenne a szigetelése pedig gumiabroncsokból, vagy üvegekből, esetleg szénával lenne megoldva. A belseje pedig a szivárvány minden színében pompázna minimál stílusú design búrotokkal berendezve. Már vagy 5éve ilyen házra vágyom, majd meglátjuk mi lesz belőle.
Svájcban vannak szépek.
Talán a tévében láttam én ezt a házat. Igazi hobbitlak! :) Amúgy a fickó azért jött ki ilyen olcsón a dologgal, mert ő maga készítette. Ráadásul náluk gondolom nincs annyi idióta jogszabály a dologra. Szerintem itthon a földhivatal kiröhögne egy ilyennel és elutasítana.
Amúgy nekem nagyon tetszik, én simán tudnék lakni egy ilyenben! :)
23:38-nak.
Nem mondtam, hogy remeteéletet akarok élni, szeretnék egy tanyát igen, de nem nagyot, és kevés állattal, attól még eljárnék dolgozni, szórakozni. A földházat ne egy puszta közepén képzeld el, bárhová lehet építeni, attól még nem leszek elvágva a külvilágtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!