Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az épületről?

Figyelt kérdés

Lehetséges lehet? Azt írja 3.000 Ł, az nagyjából 1.000.000 Ft ami nem sok. Gazdaságos lenne egy ilyen megépítése?

[link]

2011. márc. 7. 18:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
És ez mire jó?
2011. márc. 7. 18:56
 2/17 A kérdező kommentje:
Gondolom lakni, olcsó és jól néz ki:D
2011. márc. 7. 18:59
 3/17 anonim ***** válasza:
Azt hiszem,hogy a Szabad föld c.újságban olvastam kb 1 éve,hogy egy népszerű ember,talán kertész(?)-vagy meteorológus(?)-nem emlékszem,nyugdíjbavonulása után elkezdett magának egy ilyen házat építeni,ami többször beázott,mindig komoly gondok vannak vele és rengeteg folyamatos munka-én úgy vettem ki belőle,hogy nem erre vágyott,de sajnos nem is volt nagyon olcsó,és így nincs reménye arra,hogy visszaköltözzön civilizáltabb formák közé.Ha valaki fiatal,sok barátja van és nem zavarja,hogy később ezt a házat nem lehet majd eladni-pedig pénzbe azért ez is kerül-hát rajta.
2011. márc. 7. 19:11
 4/17 anonim ***** válasza:

Érdekesnek, biztos érdekes látvány egy ilyet látni élőben, de tartósan nem laknék ilyenben.

Én is maradnék inkább a normál, civilizáltabb házaknál, még ha többe is kerülnek.

Szerintem annyira nem néz ki jól. Gondolj bele, nincs egy derékszög sem benne. Egy szekrénysort pl hova teszel?

2011. márc. 7. 19:17
 5/17 anonim ***** válasza:
Olyan, mint egy bunker. Nekem nem tetszik.
2011. márc. 7. 19:29
 6/17 anonim ***** válasza:
Magyarországon sokat kellene talpalni, hogy építési engedélyt kapjál rá!
2011. márc. 7. 19:38
 7/17 anonim válasza:
HUUUUU ez nagyon komoly !!!!!!!!!!!!
2011. márc. 7. 19:51
 8/17 anonim ***** válasza:
Van már ilyen M.o-n is,az első ilyen u.n. földházak a 70-es években épültek,nem tudom,hol,rá kellene keresni a neten.De nem nagyon jött be.
2011. márc. 7. 20:02
 9/17 anonim ***** válasza:

Nagyon jó ötlet, és a jövőben valószínűleg elterjedtebbek lesznek ezek a házak. A hőszigetelésók ugyanis szuper.

De ezt te nem tudod megcsinálni egy millából, kivéve ha van egy erdőd, ahonnan korlátlan mennyiségű fát vághatsz, és ezen kívül értesz is a házépítéshez. A kérdésed alapján ha jól sejtem, egyik sem teljesül.

Márpedig ha szakikkal kell megépíttetned, akkor készülj fel,hogy inkább jóval drágább lesz, mint egy ugyanakkora átlagos ház, ugyanis rengeteg munka van vele, minden egyedi, nem tudják berakni a szabványdolgokat, és az órabért bizony ki kell fizetned.

2011. márc. 7. 20:25
 10/17 anonim ***** válasza:

Sokmindenre jó, sőt én is kedvet kaptam ilyesmihez, de lakni soha nem tudnék ilyenben. Akkor már egy tartósabb faház, mint például ez: [link]

Nagyjából ugyanazt a formavilágot képviseli, csak kicsit masszívabb és profibb kivitelezésben.

2011. márc. 7. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!