Mi a véleményetek erről az épületről?
Lehetséges lehet? Azt írja 3.000 Ł, az nagyjából 1.000.000 Ft ami nem sok. Gazdaságos lenne egy ilyen megépítése?
Érdekesnek, biztos érdekes látvány egy ilyet látni élőben, de tartósan nem laknék ilyenben.
Én is maradnék inkább a normál, civilizáltabb házaknál, még ha többe is kerülnek.
Szerintem annyira nem néz ki jól. Gondolj bele, nincs egy derékszög sem benne. Egy szekrénysort pl hova teszel?
Nagyon jó ötlet, és a jövőben valószínűleg elterjedtebbek lesznek ezek a házak. A hőszigetelésók ugyanis szuper.
De ezt te nem tudod megcsinálni egy millából, kivéve ha van egy erdőd, ahonnan korlátlan mennyiségű fát vághatsz, és ezen kívül értesz is a házépítéshez. A kérdésed alapján ha jól sejtem, egyik sem teljesül.
Márpedig ha szakikkal kell megépíttetned, akkor készülj fel,hogy inkább jóval drágább lesz, mint egy ugyanakkora átlagos ház, ugyanis rengeteg munka van vele, minden egyedi, nem tudják berakni a szabványdolgokat, és az órabért bizony ki kell fizetned.
Sokmindenre jó, sőt én is kedvet kaptam ilyesmihez, de lakni soha nem tudnék ilyenben. Akkor már egy tartósabb faház, mint például ez: [link]
Nagyjából ugyanazt a formavilágot képviseli, csak kicsit masszívabb és profibb kivitelezésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!