Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyi a havi rezsitek?

Mennyi a havi rezsitek?

Figyelt kérdés
Nekünk 75körül és ebben minden csekk benne van. Gáz 30e, villany 10e, víz 5e, szemétdíj 4e, telefon 15e, internet 4e, kábeltv 5e. Van 2 kicsi gyerekünk, és egy 3 szobás, nappalis házban lakunk.
2011. márc. 6. 16:25
1 2
 11/15 anonim válasza:

90 m2, régi fa ablakok, nincs szigetelés, 1 gyerek van

- gáz 22 ezer

- villany 10 ezer

- víz 10 ezer

- kábel tv 6 ezer

- 2 mobil kb 8-9 ezer

- 3 havonta fizetendő: szemét (ez változó) lakás + autó biztosítás kb együtt havonta 8 ezer

- net ingyen van

Szóval kb 65 havonta

Én a vizeteken csodálkozom, hogy hogy ússzátok meg havi 5-ből 2 kicsi gyerekkel :)

2011. márc. 7. 13:27
 12/15 A kérdező kommentje:
Csak fürdéshez, mosogatáshoz, főzéshez használunk vezetékes vizet! Talán az is közrejátszik, hogy a két gyerekkel együtt fürdik az apukájuk is, ez a nap fénypontja, a pancsizás. Meg nem is engedjük teli a kádat! Amúgy 8köbm vízre számláznak 5ezret. Régi otthonunkban folyó víznél mosogattam, teli kád vízben fürödtünk (akkor még csak hárman voltunk), mégsem volt sokkal több a vízdíj! Hát nem tudom...
2011. márc. 7. 13:54
 13/15 A kérdező kommentje:
Ja és én is gondoltam már vmi kedvezményesebb tv-internet-mobil csomagra, de még utána kell néznem. Biztos csökkentené a havi kiadásainkat. Engem a gáz aggaszt, hogy többnyire fával fűtünk (kandallóval) és ilyenkor a központi fűtés kikapcsol, mégis sokat fizetünk szerintem.
2011. márc. 7. 13:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Vidéki város 62 m2

-viz-szennyviz 11 ezer/hó

-gáz /általány/ havi 20 ezer

-telefon/vezetékes/ 8 ezer

-kábeltv havi 6.8oo

-villany 12.5oo

2011. márc. 7. 16:56
 15/15 anonim ***** válasza:
előző / kertes családi ház /5o éves/
2011. márc. 7. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!