Mennyi a havi rezsitek?
telefon 15e? plusz net meg tv? nincs vmi olcsóbb csomag? ez így nagyon sokat elvisz. bár a ti dolgotok, de én ennyit biztos nem adnék ilyenekért...
nálunk:
25e fűtés
10e Közösköltség
5e víz
4e net
5e villany
tehát nagyjából 50e, 2 szobás panel. nem sokallom, nyáron persze kevesebb a fűtés miatt.
tv, telefon nincs, nem is hiányzik. najó, mobil van, az én számlám 3e körül mozog, a páromét nem tudom :D
Szia!
Nálunk:villanyszámla 10 ezer,net 1500,tv 1200(digis alapcsomagok).Autók biztosítását is ide sorolom: 2 autó havi szintre bontva 3 ezer.
Ezzel bezárult a kör.Vizünk hidroforral van(az is villannyal megy),erről megy a mosógép,mosogatógép,villanybojler,locsolás nyáron.Fűteni fával fűtünk,azt most nem tudom számolni,mert az előző házamból hoztam ide.Az elég lesz.
De jövőre gázzal fogunk fűteni,az lesz biztosan 30 ezer egy hónapban.
A ház 95 négyzetméter,vastag vályog és tégla falakkal,szuper ablakokkal.3 szobás,de csak két szobát használunk.
Ja ez kimaradt:telefon nem előfizetős,ha van pénz,töltünk rá,de ha nincs,így jártunk.Inkább neten intézünk mindent.
Szemétdíj,csatornadíj nincs,mert az nincs erre hála Istennek! Van egy "emésztőnk" abba megy minden.3-4évente kell elvitetni(hatalmas nagy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!