Egy normál méretű (11,5 kilós) palackban hány köbméter gáz van? Rajta van a palackon valahol Vagy hol tudom meg nézni?
Azért kérdem,mert át lett kötve a jó régi gáztűzhelyem vezetékes gázról,mert nálunk a közelben nincs gáz.
Rá van írva a fogyasztás,de köbméterben.
Köszi előre is!
11,5 kg PB gáz, kb 21 köbméter földgáznak fele meg.
Nekünk amíg palackos gázt használtunk kb. két hónapig volt elég egy 11,5 kilós palack normál használat (sütés-főzés) mellett.
Írtam,hogy át lett kötve... Tudom,hogy nem egyforma,de köszi a hozzászólást.
A második válaszoló külön nagyon hasznos volt,erre vártam!
De mennek a zöld kezek és köszi még egyszer a válaszokat!
Sajna Drága nagyon ! Dágábbra jössz ki,mint a vezetékessel.
Murphy törvénye szerint MOST fogyott ki a miénk/vasárnap du./ estére megírom,menyi nálunk a csere.
Az nem baj,hogy "drágább,mint a vezetékes" mert e vezeték kiépítése se olcsó(sajnos arra nincs pénzem)
Felénk 4800 a csere,gondolom hasonló felétek is.
Köszi azért,hogy megírtad!
Itt vagyok !
Nálunk a MOL-nál pár forint híjával 5ezer.
"Szerencsém" volt,hisz 2 hete nyilt (újra) egy magánkút tőlünk nem messze,és még "nyitási akció" van ! Így 4290-ért sikerült a cserém(holnap is megyek,van még egy üres palackom)../Szeged-Hattyasi átjáró/
Jó lenne arra lakni,akkor én is mennék gázpalackért.De mi Szegedtől messzebb lakunk.
Nálunk is változatos a palack ára,4600 forinttól a 4980 forintig kb.
De sokáig elég lesz a palack valószínű,ahogy egy válaszoló is írta.Mi is főzünk szinte minden nap valamit,illetve sütni is sűrűn szoktunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!